NYÅR BITCHES

Heeeej bloggen. Idag vaknade jag 10...tidigast på detta lov! Är sjukt trött på att sova till typ tolv varje dag, så ställde klockan. Det är så jävla tråkigt att sova länge + att jag får ont i huvudet av att sova länge....HAHAHAHHA....asså jag får ont i huvudet av typ allt.
Men ja, skulle egentligen följa med några av mina tjejer och sola + äta i stan, men jag var tvungen att fixa ett par ärenden...:( Jävligt synd, var typ 120430435 år sen jag solade och hade gärna haft lite färg till nyår...men vem fan bryr sig egentligen, ska ju vara hemma med Sara. Tror inte direkt mina föräldrar tycker jag är ful för jag är blek? Hoppas inte det i alla fall........

Hehe nejmen nu gäller det att tagga till och göra nyår det bästa av situationen! Det kan blir rätt nice ändå...hörs säkert snarrrrrrrt! /Hanna


Förra året!

SOMMARen 2010

























/H


Idag är det Tors dag, grattis Tor :)

Haha klockren bild, visste inte om att jag var katt....


Heeej alla glada!
Här sitter jag med Sara och hänger lite vid mitt skrivbord..heheh. Har precis snackat i tele med hennes blivande och smsat med lite glada människor och planerat...hahaha kul man kan ha! Käkade middag för en stund sen också, kyckling, pommes och ädelostsås ÅHHH gott. Ikväll ska vi bara chilla och kolla Victorias Secret fashion show! Och tagga inför imorgon också......NOT. Haha fan vad ledsen jag blir när alla skriver hur kul dom ska ha, men vadå...familjen funkar ju också. Sara kommer förhoppningsvis hem till mig och joinar min familjefest!
Har inte mer att säga....ha en bra kväll, puss och kram! /hanna

Ja hej på er

SÅ JÄVLA FÖRBANNAD11!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kafmoamfplaf
ä¨.c g
bd
fA-.


ONSDAG


En ganska ful bild från idag

Hej snyggingar! Här sitter jag och lyssnar på musik, kulkul! Igår kväll hade jag och Sara väldigt mysigt, badade jaquzzi och kollade på film, niiiiice! Vaknade vid halv elva imorse, låg och kollade på Böda camping till kl 12  i Saras iphone....hahahahh vilket liiiiiiv. Sen gick vi upp och åt lunch, kolla tv....dega...duschade...degade och seeeeedan vid tre bestämde vi oss för att ta tag i våra liv, så vi drog till Skärholmen. Kom hem med en helt jävla vanlig svart kofta, kunde inte bli mer speciell än bara svart. Men tro mig, behövdes som faaaan! Men ja, sen tog jag sån här fluormunskölj eller vad det heter..? Tror ni fattar! Men jag fick någon slags reflex och ja, svalde allt direkt. Vilket är ju inte alls bra, giftiga saker det där...så jag mår skiiiit illa just nu, känns som jag ska spy när som helt, mys. Men life's a bitch och ni vet vad man gör då!

Imorgon.....ja vad händer då? Vi får väl se! Tror jag vet..kanske? Eller? Va? Vadå? Vet jag? Man vet aldrig vad som händer! Eller? Puss! /Hanna

bestefar og jeg


hahahha dorsin är så ful hahhaha, detta är roligt det!!1

watch out boy she'll chew you up



Hej! Har inte bloggat så mycket under dessa 48 timmar typ. hehe. Men igår kväll vid nio stack jag till siri, där var johanna också. Vi snacka o titta på film sen lite senare kom Erika! Hon hade med sig shweppes, b&j och chips! Jag kom hem sen vid tolv och skypa lite och sen gossipgirl! The usual yaa knowwwww.
Idag då? Gick upp halv ett, vid ett åkte jag o pappsen o gymma, 40 min kondition och 30 min styrka! Nääjs. Sedan dess har jag bara chillat och packat inför Åre imorn. Ska bli jättekul att åka skidor! Vet inte om jag kommer kunna uppdatera men datorn är med iaf!
Hejdå! <3

Hejsan hoppsan littlebrother



FYFAAAAAAN vilken tråkig dag. Har suttit vid datorn typ hela dagen, sooooft! NOT. Ikväll ska jag i alla fallt till Sara och sova där, fffffffyfan vad vi ska snacka! Och bada jaquzzi (????) utomhus på natten, hihi myyys! Tagga lite också, har saker att göra i veckan. *blink 2 my friend Sofia* Hehehe.

Är det bara jag som INTE ser framemot nyår? Jag kommer ha så jävla tråkigt så ni anar inte.........får väl busa till det lite så jag kan ha kul med mina päron........heh? Aja careface på den HEJDÅ /Hanna

Godmorgon..not

STEG 1
Namn:  Hanna Johansson
Födelseplats: Stockholm
Bor: Stockholm.
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Blond
Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger


STEG 2
Skor som du bar idag:
Har inte haft på mig skor idag..heh
Dina svagheter: Hummm, att jag är så jävla rädd för allt typ?
Rädsla: Somsagt, är rädd för allt som går att vara rädd för typ...alltså inte kläder, mat hehe


STEG 3
Första tanke när du vaknar:
Vilken dag? Sen somnar jag igen.
När somnar du: Skoldagar 23-24, helger 24-3


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
McDonalds eller Frasses: Donken är vidrigt men vafan är frasses liksom..?
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton
Choklad eller vaniljglass: Vanilj såklart


STEG 5
Svär du?
Haha men jaaaa
Sjunger du? Klart jag sjunger ibland men jag kan inte sjunga bra..
Duschar du varje dag? Oftast ja!
Röker du? Nej!
Gillar du skolan? Nej klart jag inte gör..
Har du bra självförtroende? Nja..
Kommer du överens med dina föräldrar? Jaaa, men inte hela tiden.


STEG 6

Har du under den senaste månaden…
Druckit alkohol? Japp
Rökt?
Shoppat: JAAA
Ätit en hel ask müsli? Nä?
Ätit sushi? Nej USCH
Stått på scen? Nope
Skejtat: Neeeeeej.
Bakat? Jaapppppp
Stulit: Nää
Kysst någon? Neeej
Kramat någon? Japp!
Haft sex? Nix

STEG 7
Har du någonsin…
Svimmat? Jaa
Blivit kallad hora? Ja
Blivit nerslagen? Nixxx
Busringt någon? HAHA jaa såklart?
Gjort något som du ångrade? Njäää
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Det där jävla labbprovet...men det borde ju inte räknas? :(
Kastat en sten på nån ruta? Japp

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Cesar hihi
Vad vill du bli när du blir gammal? Vet inte! Men journalist har jag tänkt på sen jag var liten typ... :)


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för?
Nej men gud vad läskigt att säga det haha, men hela min familj i alla fall..
Antal CD-skivor du äger? Inga hahahah
Antal piercings? Fyra om öronen räknas?
Antal tatueringar? I april! ;)
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Varje dag, skit jobbigt...:S

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Öland, Gotland, förmodligen cup och förhoppningsvis England!
Vad ska du göra i vinter? Shoppa HHEHHE
När tar du studenten? 2015 tror jag..?
Vad gör du efter gymnasiet? Det får vi se...
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Det får vi också se..
Vad händer till helgen? Nyår...inget jag ser framemot direkt.....
Vad vill du helst göra just nu? VARA MED NÅGON MEN ALLA ÄR JU SÅ OSOCIALA!!!!!!!!!!!


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? JA verkligen
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Kläderna, sen ansiktet...håret...
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Haha ser ut som Sara har något på g, det hoppas jag också!!!!!!
Vem är den perversaste person du känner? Hmm vill säga George här, men han har bättrat sig lite...fast han är fortfarande pervers!
Hur många gånger har du varit utomlands? 1 gång + danmark HAHA...
Vilket land är bäst? Sverige <3333


Lyckliga slut!


Gullig

Todaaaaaay har vart en bra day. Skulle egentligen åkt skridskor med Sofia och Sara, men Sara bangade i sista sekund och då bestämde vi för att myspysa istället. Så vi drog hem till Sara, gjorde lunch, snacka lite, spela in sjukt fula videos och garvade som fan. KUUUUUUL! Sen bestämde vi oss för att gå på bio (inte Sofia dock), så vi drog till Heron och såg Easy A, den var bra! Som Sara sa, allt känns så jävla bra när man går från biosalongen med ett lyckligt slut, man tar liksom åt sig! Hihi, gulliga vi är! Nu sitter jag här som ett offer och märker att jag lyssnar på last xmas, känns så där lite gay. Ibland glömmer jag liksom bort vad min spotify spelar, typ för några dagar sen märkte jag att jag satt och lyssna på skaka rumpa, ensam i mitt rum.........hahah fan vad jag garva då, för mig själv såklart. Men jaaaaaaaa, PUSS PÅ ER! /HANNA

....UTKASt...igen


Såhär såg jag ut idag :)

Heeeeeeej jag är så uttråkad att jag tänkte blogga lite.......
Sitter här och msnar med min kusin, har inte snackat med honom på väldigt länge. Att snacka med honom är som att snacka med någon från ett annat land, han bor i småland och dom lever helt jävla annourlunda där..........HAHAH, asså kan inte ta upp något här för då får man en massa arga kommentarer kan jag tänka mig! Men dom har väldigt starka åsikter......hehe. Man blir v


LÄR DIG PUBLICERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UPDATE; SVAR: MONGO SOFIA jag ville inte publicera det här!!!

Hey babe



Heeeeej vänner! Idag vaknade jag kvart i elva och hade då försovit mig, skulle nämligen vara i stan med Melinda elva hehe. Meeeeen jag langade en seg rush och sedan var vi iväg! Sprang in på Zara för att checka om den jackan jag har kollat på var på rea - DET VAR DEN! ÅHhhhhhhhh älskar den, så fin! Så jag var lycklig resten av shoppingturen, fick inte migrän eller något hihi. Sen sprang fortsätte vi leta efter en nyårsklänning till Melinda, hon drar till Italien imorgon och ska på typ väääärsta feta nyårsfekken. Ohh tjejen har typ problem, hitta 10305060 klänningar och ingen skulle hon ha! Sen joinade Sofia och Sara oss, då fick Sara dra iväg med Melinda för att hitta den perfekta klänningen, orkade inte med henne..hehe.

Det slutade i alla fall med att Melinda hittade en sjukt snygg klänning som passade henne asbra och jag kom hem med denna jacka och 2 bhar och 2 trosor, jag är feta nöjd. Kan ju inte spendera alla pengar på en och samma dag, hehe. Puss /Hanna

00.25



Hela kvällen har spenderats med papi, isa o dennis i vardags rummet. Vi har nog sett klart hela Solsidan sässong 1 nu, bara två avsnitt kvar haha. Imorgon blir det eventuellt gym på förmiddagen eller raka vägen in till skhlms mellandags rea! Nu ska jag facebooka och titta på solsidan lite till sen sängen o gossipgirl. Ciao!

Bambi på hal is....



Här bjuder jag på en vacker bild från idag. Jag och Melinda tog en sväng till Kungsan och hyrde grillor, sen ut på den hala isen! Redan innan påväg till bussen halkade hon, så jag var lite osäker på om detta verkligen skulle gå bra. Men det gick bra, ganska i alla fall! Hon halkade bara en gång, när vi princip gick i slowmotion. Haha, men kul var det! Mysigt också, vi höll i hand till den romantiska musiken som spelades....hihi. Sen blev det middag @ donken, ääckligt värre.

Ikväll ska jag få Melinda att komma hit, hon måste annars blir jag jätteledsen..asså verkligen....:( Puss och kram /Hanna

solsidan


Hej! Imorse färgade jag håret....set skulle bara bli lite mörkare än min förra, alltså typ mella blond..men det blev lite mer åt bruna hållet! Är inte helt nöjd men ska nog färga om det i åre, lite mörkare vill jag faktiskt ha, det är lite grått heehehehheheh. ässsssssch. Nu, eller snart ska hela familjen sätta oss framför tvn och titta på Sol sidan, fick boxen av mina kusiner så dee nice. vi hörs! puss

PS bilden gör färgen jäääääääätttttte orättvis hahahah, hade ngn kinstig inställning :(( DS

Utkast: Dec. 24, 2010




min underbara morgonrock <3333333333333 preppy i like.

Skypar fortf med hanna, hon sitter också med sin nya morgonrock!




AHA, HÄR HITTADE JAG ETT INLÄGG FRÅN JULAFTON DU HADE GLÖMT PUBLICERA!!!!!!! MONGO!

24



Åhhh, vet seriöst inte hur många egopics jag har tagit denna kväll....jag skäms typ. Men jag har fått en webcam, wiiiiiiie. För två år sen fick jag en systemkamera, detta år fick jag en grym webcam och blev minst lika glad...haha! Den är helt awesome, HD och grejor vet ni!
Fick inte sådär jättemycket grejor, men är väldigt nöjd ändå! Wave maker från Björn Axén (ÄLSKAR DEN!!!), kläder, presentkort på Topshop, 1500 spänn, en sak till min dator som gör att den inte blir så jävla varm, 3 st hårdprodukter, ansiktsrengöringskit, bodylotion, trosor, sockor, morgonrock.... typ det tror jag!

Vi käkade vid halv två, hade inte ätit frulle så jag keka på vetni! Sedan chillade vi, sedan Kalle, sen vänta vi på tomten. Asså fyfan, var så jävla rädd..hahah. Jag fick höra att farmor skulle vara tomte i år, men när alla börja skrika "NU KOMMER TOMTEN" så står farmor i trappen. Så jag började leta efter vem det var som fattades, vem som var tomten. ALLA VAR DÄR! Hahahhahaha fyfan vad rädd jag var, en random gubbe kommer in i mitt hus liksom. Försökte se vem det var, kom på det efter ett bra tag. Det var en gubbe som jobbade på pappas verkstad förut, haha. Ärligt, såg ut som en liten sketunge....asså jag var rädd på riktigt HAHA. Ohhh störd jag är..

Sen kan jag passa på o säga att min brorsa blev GLAD för mitt paket. O-M-G, han sa tillochmed tack!!! Aldrig hänt förut! Dock sa den andra "Hanna är det här ett skämt eeller....?" men det struntar vi i!

Så slutsatsen på denna jul är helt enkelt lyckad och trevlig! En vit jul blev det också, det var ju mysigt! God jul kära readers! /Hanna

:)


tre bra covers av bra killar!

GOD JUL PÅ ER! Min dag började med gröt och två paket på morgonen. Min farmor hade blivit magsjuk och min faster var sjuk så då blev det knas...vi skulle fira julen hos mina kusiner o faster + hennes sambo. Men det blev inställt, vi skulle vara hos familjen Lindström istället! Fullt upp blev det då haha. Duschade o fixade mig o så, åt lite julgodis osv. Vid tre kom mina kusiner och mn fasters kille (50+ hahahah) Vi öppna paket! Alltid lika kul. Det blev som jag hade trott, inte lika mycket som de andra åren...mina päron tycker det är svårt att köpa till mig nu hahahah. + att New York var som en liten present till hela familjen, köpte ju ganska mycket där också, men jag är nöjd! Fick en jätte gosig morgonrock med lite vollanger på, rosa/rött velour tyg från Bondelid! den hade jag önskat mig och ååååhh den är så fin o gosig hahah! Fick även en jacka, smycken, kläder, ring, skidsaker, lite pengar, en biljett till Michael Jackson Thriller musical! Ska bli najs att se! Ska även välja ut ett par Högtalare plus bas imorn. Det var nog det mesta tror jag! Fotar kankse lite senare...

Efter åt vi julmaat, var dock jättemätt pga att jag åt mängder av NKs choklad mint...så åt inte så mycket men men! Hade ont i huvet också...så jag gick till mitt rum, skypade med hanna och sen la jag mig i sängen o glodde Gossip girl. nice.
/s

god jävla jul


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

23

Asså vår statistik har blivit helt galen, varför människor, varför? Varför är ni så många? I like it!
Idag har jag inte tagit ett enda steg utanför huset..kom precis och tänka på det. Haha. Har firat bror och sådär...myspys. Har dock inte kirrat en julklapp till min andra brorsa, kommer förmodligen inte göra det heller...men har pratat med honom och han tycker det är okej, så det är väl bra! Han kommer förstås få en julklapp, antingen får han pengar imorgon eller så får han en efter jul!

Jaaa och imorgon är det ju då julafton. Tycker det är tråkigt faktiskt...att det är över sen liksom. Det går ju så jääävla fort! Det är ju liksom längtan till julafton som är rolig! Men ser fram emot maten imorgon, och julklapparna såklart haha..
Just nu smsar jag med käraste Henkipenki, gotta love him! Ska nog lägga mig i sängen och glo lite tv, är fan trötttttttttt. Om vi inte hörs imorgon så GOD JUL! Xoxo /Hanna


hej


Hejhejhej! Dan före doppare dan!!!!!!!!!!!!!! woopppa. Victor m. famlij är hemma hos oss och myser liteeeee, mys. Ville bara säga hej, så HEJ! hejdå

I JUST HAD SEEEEEEEEEEEX


asgrym ju hahaha! Serena från GG är också med hahahahah fan vad gay jag är...
Tränade för en stund sen, en halvtimme Core träning. Mage o rygg, nice! Idag ska jag väl bara fixa det sista inför julafton wooooppaa! Slå in paket och köpa någon sak till. Mamma köpte även en toning till mig igår, mörkblond....ska nog prova den också! Kommer säkert vilja bli mörkare, som jag var förra vintern! Men vi får la se. puss!


me som mellan brun!

GRATTIS BROR!



Heeeeeej! Idag är det ingen vanlig dag, utan det är min brors födelsedag! Grattis till honom!!!! Tro mig, han kommer krossa måååånga hjärtan...råsnygg är han. Just saying!

Igååååår gjorde vi det där som Sofia sa osvosvosv. Slog också in alla mina julklappar, eller nästan...har inte köpt till min ena bror än!!!!!!!! shIT PANIC PANICCCCCCCCC. Ska åka och köpa en bok snart..heheh. Men för att berätta en rätt rolig grej, så är det så att jag har köpt 5 par örhängen till 2 av mina brorsor, men har slagit in dom i jääättestora kartonger...hhahahhaha jag är SÅÅÅÅ elak! Dom kommer bli jätteledsna, men life's a bitch och det måste jag ju lära dom!

Nu ska jag duscha och sen kommer farmor hit, då ska vi äta kladdkaka. Mumssssss. Puss och kram /Hanna

i know there's goodtimes behind that pain


töta.
Är ganska så trött så somnar nog snart. Dagen avslutades iallafall hos sara med vänner. vi såg peter pan och tog det lunnnggan du vet. Imorn ska jag kanksa träna på sats(cool) om min hals blir bättre, annars har vi tjejor kankse lite planer! puss

the whay you look at me








Denna dag spenderades i skhlm med siri, sara, jos och hanna. Var meningen att jag skulle köpta julklappar men köpte en ring (69kr), ett hårband(79kr) och ett par canada goose strumpor(99kr) till mig själv, dom såg så härliga ut! hhhhhhih. När vi skulle hem så väntade vi på bussen i 25 fucking minuter! Frös ihjäl, det är så grymt kallt ute nu i vintertid! BRRRRRRRRr. usch, fy...George min friend åker till Thailand idaf också. Tre veckor...gud vad underbart! Nu ska snart till Sara för mys! puss

Just SAyINg

Hej bloggen! Vaknade 8.20 idag pga en sak....trevligt! Kunde inte somna om, så la mig ute i soffan och kollade typ sånna här tråkiga morgonprogram på ettan och fyran. Sen keka jag frukost osvosvosv!
Igår gick jag och la mig rätt tidigt, hade migräääääään igeeeeeen wiiiiiiie. UUSch. På tal om sova, jag har kommit på en sak...jag klarar inte av att sova ensam. Eller jag gör det, men då tar det ungefär 2 timmar för mig att somna. Jag är så jäkla rädd när jag sover ensam, jag vet inte varför.....men när jag sover med kompisar, somnar jag typ direkt. Men det är inte för att jag är tröttare då (för vi är ju uppe längre), för jag kan verkligen vara S-V-I-N trött när jag sover ensam, men somnar ändå inte...sjukt jobbigt. :(

Börjar också få lite dåliga vibbar från vissa människor, falska vibbar...känns inte bra.
Ska i alla fall gå och duscha nu, sen ska jag köpa dom sista julklapparna med Sara. Pussssssss /Hanna


CAN YOU FEEL THE PAIN?


imorn åker tess iväg till skååååååne, kommer inte få se henne förrän om en vecka. cry. <3333333333. ANNARS HAR JAG JÄVLIGT ONT I RYGGEN!!!!!1 GODNATT, XOXO SOFIIII GIRL'


<333333333 wsfmosf,

Kommer nog bli en riktigt tråkig kväll tack vare människor som inte kan säga vad dom ska göra och icke göra. Tack för den! not. fffffuck youuuuuu /hanna


no one else can feel it for ya




JUUUUUUUUUUL FAKKING LOOOOOOOOOOOOOV!!!!! WIHO!!! så jävla niceeeeeeee!
Hanna har berättat sååå mmm aaa mmmm aaa. Efter det så åkte jag o jojo hem till henne. Det blev lusse bullar och varm choklad framför top model. nice. Mamma hämta mig där, hon prata lite med jojos mamma om Åre efter nyår! Johanna ska bo hos mig och tess hos siri! så jävla bra start på 2011!!!! fkb. Iaf, jag o mami åkte till kondis och tog varsin latte och en biskvi (<3) Åkte hem, satte massage madrassen bakom ryggen och titta gossip girl(OVANLIGT?????), och fyfan har fortf skit ont i ryggen! Om jag lägger mig i en soffa kan jag inte vrida mig, och måste ha hjälp upp hahah :( börjar bli gamma.

Annars då? Johanna ringde o sa att hon skulle köpa B&J's, så hon kommer förbi mig så vi ska titta ung o bortskämd finalen!!! sen blir det väl ut o träffa de andra, vi hörs puss! /sofia

Påsklov! Wie

Hej bloggen! Idaaaag har vart en ganska så random dag måste jag säga, haha. Började med avslutning i skolan, fick våra betyg och även en äcklig muffin, nice! Blev riktigt nöjd med mina betyg, jag vet i alla fall vad jag ska satsa mer på nästa termin! Men inget jag ska tänka på nu, för det är FUCKING JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!! Sjukt trevligt måste jag säga! Slutade vid elva, jag och mina kåmpisar hade väldigt svårt att bestämma oss vad vi skulle göra. Men det slutade med att 50% hamnade på 141 bussen och resten på 163an! Härligt. Hehe, mitt gäng drog i alla fall till heron city och kekade, mysmys. Sen kom även 141 gänget och joinade. Tänkte gå på bio, men det fanns ingen bio förrens klockan 18, haha. Så då drog vi in på media markt och checkade in vad dom hade att bjuda på! Några utforskade macbook's webcam (så jävla KAMERAKÅTA)och jag & Sara kollade lite julklappar. Hittade den sista julklappen till mami, fick bli ett Iphoneskal! Söt jag är.
Sssssssen efter några timmar åkte jag och Sara hem till henne och kollade film. Myspys! Sen gick jag ut i värmen (..............) och KOM HEM TILLSLUT! Happy ending, wiiieeee.

Ikväll vet jag inte vad som händer, det är i alla fall Ung och bortskämd final och det tänker jag inte missa! Om inte Daniel vinner, herregud.....hela mitt lov kommer vara förstört. Jag kommer bli riktigt, jävla förbannad, just saying! Tror på dig Daniel! <3 /Hanna

heartbeats


nice att jag har pappar under skorna!!!!!!!!!!11

Hej! Hanna har berättat så allt som hände idag typ...förutom att jag börja gråta på tåget för jag hade så jävla ont i ryggen! Gjorde ont när jag skratta, andades och vred mig, helt sickt. Mami tror att det är träningvärk (haha) men det tror inte jag...heheh. Så efter allt shoppandes (köpte också två par strumpo från Ralph Lauren Polo till pappsen och janne hih) så drog vi hem, jag la mig i sängen med våran massage madrass, åååååh så skönt det var. låg där i två timmar och titta gossip girl, as usual <3
Nu ska jag duscha. xoxo/sofia

Pinsamma kidz

Hej flickor och pojkar.
Idag har vart en bra dag! Började med att ringa massa samtal hit och dit, bussarna gick ju nämligen inte ofta och vi skulle till stan med skolan! Bussen går förbi mitt hus, jag såg två bussar gå förbi där på hela morgonen....brukar ju se den var 10de minut. Men vi fick i alla fall skjuts av Melindas mami och det var ju gulligt av henne!
Sen bar det av till stan, fick gå från centralen till gamla stan bara för att vi skulle se NK's skyltfönster ni vet..nödvändigt! Det var ju inte så att man stanna och titta på den, utan vi gick ju ändå bara förbi...kul! Sen när vi var på själva marknaden så kolla vi runt lite, sen efter typ 10 minuter drog vi tjejer till Vapiano och käka där..tills vi skulle åka hem igen, hahaha! På Vapiano kände jag mig så jääääääävla ful..ärligt. Det var typ en hel fucking skola där, typ lika gamla som oss och yngre. Grejen var att alla sprang runt i typ 10 000krs jackor och ja....såg ut som alla var från Östermalm typ. Själv kom jag där med min äckligt billiga h&m tröja och vanliga jeans................mössa..........vantar.............kläder efter väder. Dom sänkte mitt självförtroende helt enkelt. :(

För att prata om något annat så tycker jag det är RIKTIGT JÄVLA PINSAMT att röka i min ålder.........såg några idag, asså på riktigt jag skäms verkligen, asså VERKLIGEN. Jag och Sofia stod och skrattade jättelänge...det ser verkligen jättetöntigt ut. Man ser så jävla svag ut när man röker, man skämmer fan ut sig själv...typ bevisar att man försöker vara "cool". Känner mig som en kärring nu men, haha. Sen så bryr jag mig aldrig om typ 16+ som röker..men i min ålder, O-M-G. Jättepinsamt, verkligen! Just saying.......
Dock tycker jag att cigarettrök luktar gott (inte på kläder dock), men det är ju en annan historia, hehe..

Köpte julklappar också, eller julklapp. Fick bli ett par ganska fula, ORANGA strumpor från Ralph Lauren till pappa...hahhaha var tvungen asså! Han kommer säkert bli jätteglad! Puss och kram /Hanna

Daniel Paris <3



-Björn, har du någonsin vart fattig?

Hahahahha fan vad jag älskar honom! Klockren kille asså, haha. Godnatt! /H

Hejhopp gummi vadå????????



Hejsan hejsan, ligger i sängen och ska egentligen sova. Men väldigt ovärt känner jag, ska ändå till gamla stan imorgon med skolan så behöver inte koncentrera mig imorgon.......hahahahhaha. Jaaaaaaa Sofia har ju princip berättat om hela min dag, efter vi var i Farsta drog jag hem, åt nudlar, tvätta bort sminket, satte på mig mjukisar (<3<3<3<3) och glodde tv. zZOft. Har inte mycket mer att säga, ska försöka få alla julklappar klara imorgon. Köpte lite till mina två bröder idag, örhängen haha, köpte även till min mami...fast vill köpa mer till henne, för det är hon värd!
Nu ska jag glo lite i datorn o sedan sovaaaaaaa, pussssssss!

victorias secret



wiiii beställde tre par trosor nu från VS, för endast 28 dollar! på mitt reward card var det 50 dollar off så fick en rejäl rabbat, nice! godnatt! /sofia

xx

Har världens huvudvärk och ont i halsen...så ligger helt död i sängen och orkar inte röra mig ett piss. Love life huh? Förövrigt har dagen rullat på rätt så bra. Började med att jag o mami åkte till SATS och var med på ett Shape-pass. Massor av styrke, balans och koordination övningar typ! Jobbigt men skitkuL! Efter det drog jag, hanna och mamma till farsta c för julshopping, hitta dock inget. Efter det var det mening att vi skulle ha träning, men den blev inställd, det gjorde inte så mycket eftersom min huvudvärk och halsont började mitt på dan o så..Kom hem, somna till John Mayer, vakna, åt middag med la familia såg halva gossipgirl ooooooooooooooo jaaaaaaa, nu är jag här!

Imorn ska alla åtta i js på julmarknad i gamla stan, tror vi tjejor stannar där efter också! Over n' out/s

Oj vad roligt jag har

SENASTE:
Dryck: Äcklig juice
Telefonsamtalet: Sofii
SMS: Saris
Sång du lyssnade på: Million pieces - familjen remix 
Gången du grät: Måndags
HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: Haha nej men på gränsen kanske...? HAHHA...
Varit kär: Ja det har jag väl
Förlorat någon speciell person: Japp
Varit deprimerad: Klart man har vart deppig någongång, men inte..på riktigt om ni fattar haha..
Varit så trött att du somnat sittandes: Nä
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Jag har ingen
färg 2:
 
färg 3:
I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Arå
Fått ditt hjärta krossat: Nääää
Skrattat så att du har börjat gråta: Japp!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Hummm..
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jomen jaa...
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha jaaa
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Har inte vart inne på msn på typ 50 år..
Hur många barn vill du ha: 2 
Har du några husdjur: En hamster, men den räknas inte som min eller något annat...finns bara i mitt hus på något sett (hatar den........)
Vill du ändra ditt namn: Neee
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte, var med familjen i think :)
Vilken tid vaknade du idag: 10
Vad gjorde du igår runt midnatt: Kunde inte sova, kolla PH repriser..
Senaste gången du träffade din pappa: Nyss
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inget
Vad lyssnar du på just nu: Complicated - Rihanna
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Aaaa
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte orkar gå o duscha..
Vad är ditt namn: Hanna
Singel/upptagen: Singel!!!!!!
Stjärntecken: Vädur
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Johanskytteskolan
Gymnasie: Ingenaning
Högskola: Det vet jag dock!!!!
Hårfärg: Blond mihhh
Ögonfärg: Gröna
Längd: 169,5
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är väldigt ärlig :)
Piercings : Öronen
Tatueringar: Nix
Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
Operation: Tänderna hehe
Piercing: Öronen
Tatuering: När jag var 5 :)
Bästa vän: Jonathan eller Nicki..minns inte hehe..sen kom Dessi!
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: En helt jävla galen katt som vi var tvungen att avlida..herregud..får rysningar 
Vaccination du minns : När jag skulle till Spanien tror jag..
Alkohol du drack : Gud det minns jag inte..haha
JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Duscha!
Lyssnar du på: Mikrofonkåt
Väntar du på: INGET

/Hanna


keeeeeeeeej

1. vad heter du? Sofia
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? love my name <33 
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Wilma eller Maja!
4. vilket stjärntecken är du? Vattuman
5. vilken årgång är du? 96a
6. vart bor du? Sthlm
7. bott utomlands? nope
8. flyttat antal gånger? nevvah
9. vart skulle du vilja bo? New York!
10. vilken skolklass? åttan
11. vad vill du jobba som när du blir äldre? Advokat typ, eller inom TV, program ledare....kändis <333 hihi. Men ett socialt jobb iaf!

UTSEENDE
1. hur lång är du? 168.6 cm
2. hur mycket väger du? ca 60 kg
3. hårfärg och frisyr? Blondt hår med lite varmare slingor till början av boobsen
4. ögonfärg? blåa
5. mest nöjd med? ansiktet faktiskt
6. minst nöjd med? mina ben
7. skostorlek? 38/9
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? öronen

FAVORITER
1. filmer? Due date, titanic, remember me osv osv
2. låtar? blandat!
3. årstider? sommar och slutet av vintern (feb)
4. mat/dryck? Älskar kött!!!!!!! Cola, provivas mango dryck, juice.
5. djur? hund
6. färg? marinblå, lila typ
7. parfym DKNY delicious night
8. tv-program? GosssssssipgirL! <3
9. ämne i skolan? Eng, Sv, bild o idrott typ
10. sysselsättning? Fotboll, vänner, shopping,
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Röd Odd molly just ni iaf
2. vad använder du just nu för skor? Ett par boots från nilsson
3. favoritfärg på kläder? svart
4. favoritmaterial på kläder? bomull, cashmere-
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukisar
6. favoritaffärer? M&Q och h&m!
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? För mina egna pengar blir det inte eftersom jag inte får hela barnbidraget hahaha, + att jag inte jobbar xtra eller något. Men kankse 4-500kr haha :) Sen betalar mamma o pappa kläder också!!
8. favoritmärke? Tommy Hilfiger, Odd Molly, Ralph Lauren,
9. vad har du för byxstorlek? beror på, från 26-28
10. vad har du för tröjstorlek? 36
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? litet :(
2. vilken färg på tapeterna? vitt o rosa(hahahahahah)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt o rosa faktiskt, hatare!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen o byron
5. vad vill du ändra där inne? ny facking garderob!!!! större rum, mer utrymme osv
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej :'(
b) video/dvd? inte till ngn tv men annars ja..?
c) dator? yes
d) stereo? nope. Spotify?
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? gräs 
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, byter kläder, dataaar
9. vem förutom du brukar sova i din säng? me, myself and I
10. favoritpryl i rummet? sängen
BLANDAT
1. vad heter din morfar? Lars-ove
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? I-pod, pengar typ
b) skolväska just nu? böcker, pengar osv osv
c) handväska eller liknande just nu? Borste, plånbok, perfym, hårspännen, halsduk
3. vad är du beroende av? mat
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? försvarets om det räknas
6. vad tror du på? karma
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen, fast tror dock inte på gud
8. vad köpte du senast? present
9. har du nåt husdjur? nope
10. vad bor du i? Villa

GREJER
plånbok: svart
tandborste: gul
smycken: silverhalband, armdband, ringar
solglasögon: wayfares
underkläder: spelar ingen roll, spets helst
nagellack: genomskinligt

Hejsan


Zlänger upp ännu en egobild på mig själv...........

Hey bitcheeees! Vilken seg dag, men bryr mig inte så mycket för på jullovet ska man ju köööööööraa bahhhhhhhh! Förmodligen helt ensam eftersom 99% av mina vänner drar iväg, kult! Men i alla fall, har hängt med Melinda och ätit......hehe. Sen har vi inte gjort så mycket mer, mami hämtade mig och seeeeen åt vi indiskt, sjuuuuukt gott! Pappa är ute och röjer med sina kompisar..........hmmmmmm. Så har checkat Robinson med mamma och brorsorna, käkat chips och annat gott! Ska kolla lite runt här på Inter-net på julklappar, har inte köpt en enda...brabrabrbarbbrabr! Ska göra det på måndag..promise. Puss /Hanna

we can go, far away, to a sunny place



Snart sticker jag och famlijen + annat folk på julbord på Gondolen vid slussen, ska bli nice (& gott<3)
Idag var jag iaf hemma hos Sara, vi såg början av eclipse, sen karatekid! fyfan vad cute han jaden är! <3 Nä nu kommer limmon (taxin) CIAAAAAAAAAA0

I close my eyes and Pay.....

Hej bloggen! Sitter här med min käraste Melinda..snygg hon är, mjaou. Igår kväll kom hon hit, vi snackade myyyyycket och käka chips. Sen var vi jäävligt trötta så vi gick och borsta tänderna osvosv, sen skulle jag bara kolla vad klockan var för vi hade nollkoll, vet ni vad klockan var? (nej det vet ni inte) Klockan var tio i elva, HAHAHHAHAA..asså vi trodde klockan var typ ett eller något...men vi var verkligen sjukt trötta så vi gick och la oss ändå, tidigare än vad vi gör när vi ska till skolan liksom..hahahahaha. Men somsagt, var tydligen väldigt trött eftersom våra mobiler ringde i natt vid halv ett och jag märkte ingenting...haha. Trodde vi skulle vakna tidigt idag, men nejnej, vaknade senare än vad vi brukar...klockan tolv. Hahaha, så vi har sovit ungefär 13 timmar, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicee!

Nuuuu när vi äntligen har klätt på oss, ska vi ta bussen till henne och sedan förhoppningsvis baka..om vi orkar???? Puss och kram i detta vintermörker! /Hanna

hottttttttt


snygg vän

Hej blogggi! Min uppdatering har varit baaaadbadbad! Men jag kan berätta lite om dagarna!
Torsdag: efter skolan drog jag o tess iväg till liljeholmen som ni vet, jul shoppa, åt middag. sen efter det så drog vi till svartis där Joe från BOUNCE vaaaa, asssnice! Drog hem, dushca o titta på gossipgirl!
Fredag: Vid nio åkte jag och Louise in till Rigoletto för att se pressvisning av Änglagård, trejde gången gillt. Vi såg den för vi har skoltidning som elevensval (något jag ångrar). Den var faksitkt helt OK. Vid tolv åkte vi till skolan igen. Vi såg klart Holes på eng och den var riktigt bra!
Efter plugget drog jag, siri, tess o johanna hem till tess, färga hennes hår, drack te osv. Jag drog hem, åt asgod middag. göttttttttt. Sen vid halv nio tog jag bussen till tess igen där jos och siri redan var. Dom hade pratat om bio så vi fick skjuts till heron och såg HP, fatta inte så mkt.....sov en liten stund...fast bara tio min typ :D hahaha.
Kom hem och soomna vid 1 ungefär.
cred till er som orkat läsa! <33333333333333333333333

Idag då? Vakna vi elva, gjorde frukost, satte på datan, la mig i sängen med frukosten och såg på gossipgirl, vilket jag gör nu också! Efter avsnittet ska jag till Sara (ovan) och chillla! vi hörs senare! PUSS<3 /S

:)))



Hejjjjjjjj! en liten snabb update bara, siri sitter o skriker efter datan ( hon är väldigt självisk :S::S:S:S:S:S ). Jag, Johanna, Siri och tess är hemma hos tess och färgar hennes hår rött!!!!!!!!!!!!!!!! kaaaatt. TJAOOOO <3


YYEYE

Nu är jag häääääär igen! Skulle egentligen få tillbaka min dator på söndag (...!?!?) men eftersom jag fick MVG på min idrottsuppsats och höjde även mitt betyg i idrott så fick jag tillbaka den idag, wiewiewieeeeeeeee! Känner mig levande igen!
Till er som bryr er varför jag var så jäääävla ledsen i måndags, så var det inte så farligt...har aldrig fått IG förut, men så hade vi ett labbprov och det gick så sjuuuuuuuuuuuuuuukt dåligt. Jag satt första halvtimmen och gjorde ingenting, hade panik. Usch, mår dåligt av att bara tänka på det, haha. Alla liksom sprang runt och jobbade och jag bara satt där och glodde....usch. Nu har ju också lärarna satt betyg så vad händer nu liksom? Typ ig i biologi eller kemi eller va det nu va labben handla om.....hahahaha. Ska göra om labben imorgon, även fast jag inte vill...har hellre IG faktiskt. Sen hade jag bråkat med mina päron och sådär, men nu är allt bra och jag älskar dom igen! :D:D:D

Annars har vi haft matteprov som gick bra, sen har vi haft muntlig redovisning i historia och den gick också bra! Igår hade vi bara film varenda lektion, idag hade vi film, bild och idrott. Imorgon har vi matte, film, avatar och godis (hihi) och sen egentligen hemkunskap, men jag ska ju göra labben istället.....önska mig lycka till förfan!!!! Sen ska vi på julmarknad och på tisdag slutar vi! Väldigt niiiice.

Så nu ska jag njuta av denna underbara stund med datorn, har mycket bloggar att läsa nu! Pusspuss /Hanna


tigerjakT


Sitter och kollar lite undies på VS. när vi handla där i new york fick jag med mig ett REWARD CARD, med antingen 10, 50, 100 eller 500 dollar på! Man vet inte föränn man betalar hähä spännande vaa? Så ska beställa lite, även detta ovan, cuuuuuute.

cha cha! Ska alldeles snart gå o lägga mig, blir en tidig kväll! Börjar halv nio imorn med HK, pepparkaks bak<333
Efter plugget drar jag o Tess in till stan, jul shopping! Vi äter även där inne också, sen på kvällen bär det av till svartis, en från BOUNCE ska vara där, är ett stort fan av bounce så det ska bli skitkul att få träffa han! :) Vi hörs sen! /sofia


L to the OL


men soooooooooet b-rud! eller...................


Har nördat gossip girl season 1 i några timma nu! det första två avsnitten tillbringades med Hanna och Tess, och nudlar såklart! Så himla kul att se från början, alla har förändrats asmkt hahahahahhah!!!!!1 värsta gossip girl bloggen här känns det som....iaf från min del..wellwell! Snart kommer mami o papi hem med mat, sen mer gossip girl tror jag! Vi hörs sen, puss

btw..fick MVG- på min idrottsuppgift. nööööööööööjd! :) ingen som fick MVG hähähä.


without you i'm not chuck bass


Ligger i sängen och ska snart sova, börjar 10 imorn så det bli lite sovmorgon! :) Har iaf nyss tittat på Gossip girl, watchade sässong fyra....har knappt sett klart hela sässong tre för följer ju avsnitten på datan (hinner inte på söndagar dårå), men vara bara tvungen att se första avsnittet av säs 4!
Godnatttt men o kvinnor!

Tjobre

Hej bloggen!!! Har ingen dator just nu pga vissa saker (he-he-he) men jag tror jag får tillbaka den alldeles strax! Nu fick jag vara inne en snabbis....
IAF skulle bara säga det, har jättebråttom nu..igår var nog den sämsta dagen i hela mitt liv, grät hela eftermiddagen till klockan åtta typ, haha. Men när jag hade slutat gråta, grät jag till Svenska hjältar istället...haha. Inget allvarligt som har hänt, bara jag som tabbar mig lite! Berättar när jag kan skriva mer..pusspuss /Hanna

fjortis


hahahahah skööööööööööön!

Idag hade vi vårt sista prov för innan lovet, inga läxor kvar heller! Så jävla underbart! Så nu när man kommer hem kan man bara chilla,, fekkkkkaaaa...,,, sova,, äta osv! NICeeee..Matte provet gick iaf bra, mycket bättre än förra, det var sjukt svårt :( men icke detta! Aja förövrigt är jag väldigt trött, så blir väl en powenap! Vi hörs puss /s


Ok

CHA CHA!!! har SO nu och jag och Siri är i datasalen o fakkar urrrrrrr totalt. Hon ville bara bli länkad så här kommer den:
http://sirisandberg.devote.se http://sirisandberg.devote.se
http://sirisandberg.devote.se http://sirisandberg.devote.se
http://sirisandberg.devote.se http://sirisandberg.devote.se 
http://sirisandberg.devote.se http://sirisandberg.devote.se 
http://sirisandberg.devote.se http://sirisandberg.devote.se


jag älskar er

För sex år sen så var ju det en tsunami i thailand området. tre familjer till oss var där och blev drabbade. Våra grannar och även kompisar till vår familj var där. Det var fem personer, men bara en överlevde. Iaf Victor då, som överlevde var med i en dokumentär om flodvågen på P3 igår, han berättade hur det var, om händelsen. Har suttit o lyssnat på den i en timme nu, tårarna bara rinner just nu! Fyfan vad hemskt att förlora hela sin famlij. Skulle inte orkat leva. Victor var tolv år när detta hända, han lillasyrra 7 tror jag och hans storebror runt 15 år har jag för mig. Asså fatta att vara där och se allt? alla döda människor? Han berättade även att dagen efter så gick det rykten om en till våg skulle komma, då var han på en på ett läger där många människor från här o var hade samlats. När han fick reda på detta tog han med sig en 6årig lite flicka från Holland eller Tyskland (dom var med varandra på lägret) och sprang upp mot djungeln. Han sa att flickan påminde jättemycket om han lillasyster, Sara. Dom övernattade i djungeln med djur fällor osv. Åhhh bara gråter nu!!!!!!

Ville bara skriva av mig lite... inte bara detta har hänt idag heller...godnatt! /sofia


-

fuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

I still dream about you


whatever money can buy I probably got it, that's real talk?

tjabbaa! Har nyss ätit så är lite lagom mätt sådär, fyfan vad mat är gott, skulle aldrig kunda banta hahahahahha. Dagen då? Gick upp sju för att se ett luciatåg i skolan klockan åtta som varade i ca tio minuter? Så värt det!!!!!! haha nej men det var väl fint :)))) Åt sedan en pepparkaka och drack festis med klassen i en timme typ, mys. SO, matte (prov imorn wiii<3), lunch...gröt:S:S:S:S:S fyfan. NO CSI labb!! gick jättebra och jag klarade det, skönt. HEM, powernap, plugg, middag och snart mer plugg. VI hörs senare fina läsare<333333


shit pommesfrittes


fick jättegos mat när jag kom hem från träningen <3 det behövdes! Träningen gick bra, fick sjukt ont i magen i början men det gick över...den va ganska jobbig också hehe. Ska snart lägga mig, måste bara reda ut saker med en tjej...<3 om du läser detta, ta åt dig av det jag skriver, snälla. pusshej! /sofia

kafölf,al, :D :D :D :D :D

Idag vaknade jag seeeeeeent och det var naaaaaaaajs. Gjorde lite saker, hehehehe, sen börjat pluggaaaaaaa! Ogillar min mattelärare, hon har inte ens sagt till oss vad vi ska plugga inför provet...taskigt. Men eftersom jag har hoppat över ungefär 5 kapitel för jag var lite efter, så har jag lite att plugga nu! Tror inte jag ska träna heller, är inte helt frisk och jag måste fan plugga hela kvällen....mjaou. Imorgon börjar vi åtta också...lucia sak......tänker inte vara negativ så det blir säkert jättefint! PUSSSS /Hanna


du gör min dag


Saknar värmen lite nu faktiskt!

Idag har jag gjort lite hemlisar (AHAHAHAHAHAHAHHA) sen städat köket, så j'vla king jag är. sen har jag pluggat lite också, ska även fortsätta göra det asap! Igår kom iaf Siri o Hanna hit, vi bara snacka o chilla lite. Mys.
Asså känner att jag har typ inget att skriva just nu....kakse blir ett lite roligare inlägg latero! Vid fem sticker jag iväg på träning, kommer hem halv åtta ungefär! Pussen


i wish i can tell you how I really feel, but i cant.

 
Hinner inte se gossipgirl på söndagar så tar alltid igen på datan. Och fyfan vad jag älskar den serien! Avsnittet idag fick jag dock damp på! Dan, Nate, Juliet, Vanessa och Jenny är ju dumma i huvet!!!!!!!! hatar dom där tjejorna...Men sen dör man ju lite när Chuck och Blair säger att dom älskar varandra! :') Så underbart. Dör för deras kärleks liv hahah!

Annrssssss så har jag bara degat sen förra inlägget, rätt så nice. Snart ska jag dock sysselsätta mig med andra saker, vad vet jag inte :) Mamma o pappa drar snart, så det är FEEEEEKKEKEKEKEKEK. not. TJAO <3/s


want you to see everything

hahahhahahahahah trodde jag hade skrivit klart inlägget och publicerat det men NEJ! glömmmer allitd............
Kom iaf hem nyss, var på marknas, sen åt famlijen på ZETAS, mummmmms! Jag fryser sjuktmycket nu så ska väl gosa ner i mig i soffa o se någon bra rulle! Ikväll vet jag inte vad som händer.
PUSSSSSSS!sofia


Vinter är mys men jag föredrar sommar!


Mupp?

Tjaaaabbaaaaaaaa. Sitter här och väntar på att få gå till Melinda! wIIIE. Gick och la mig tre igår...jäävligt onödigt att sitta uppe så länge, helt jävla ensam??? Kul liv! Så jag har mest sovit denna dag. Ska nog börja checka bussen och sen gå härifrååååååååån. Ikväll äre FEKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE framför tvn! XOXO /Hanna


Utkast: Dec. 11, 2010


här är tunikan, 80kr från stockholms stadsmission! väldigt julig sådär :)

Idag vakande jag tolv, lite najs sådär. Gick upp o dushca, har fortf inte käkat och är jättehungrig. Ska väl ta ngt snart!!! careee??? jag vet. Snart ska jag åka på julmarknad med mami o papi, får se om jag hittar något fyndigt.


JÄVLA MUPP SOFIA, LÄR DIG ATT PUBLICERA ISTÄLLET FÖR ATT SLÄNGA IN DET I UTKAST?????????????????????? /Hanna

glida runt



Min fina vänner drog nyss. Är väldigt taggad på sängen just nu. Annars var skolan soft förutom att vi fick gå till IP på gympan i -80 typ!!! galet kallt var det :( Efter plugget drog jag, Siri, tess och Johanna till liljeholmen, hitta en tunika och åt en äcklig biskvi, fetaste smörklumpen i den. euuuuu. Aja det var allt för mig, vi höres! /s


Just chilling with my friends

Jag leeeeeeeeeeeeever. Mer eller mindre..
Gud, har nog aldrig någonsin lidit så mycket i hela mitt liv som igår...det slår "Hoffmaestro kvällen" håååååårt. Herregud, kände samma smärta, i över ett dygn, kunde inte sova, inte gå...FYFAN! Lyckades sova två timmar på dagen, fast vaknade en gång i kvarten av att det gjorde så fruktansvärt ont. Sen under kvällen gick det över lite, lyckades somna vid tolv och sov hela natten..så jävla skönt. Vaknade vid nio imorse, hade liiiiite ont vilket jag har haft ungefär hela dagen. Har pluggat liteeeee och sådär, det behövdes..hehe. Sen orkade jag inte stanna inne längre, så jag drog till Sofii och träffade mina kompisar som verkligen hade saknat mig! :D:D:D not. Vi käka pizza...inte så bra för min mage, har bara käkat fil och blåbärsoppa dessa dagar haha. Men känner inte att jag är hungrig, även fast jag är det.......................jaja. Där vare myyys i alla fall. Gick runt där med Sofias värmekudde på magen, haha. Men när jag var där gjorde det inte lika ont som under dagen, fick tänka på annat liksom...:) Men nu gör det dock lite ont...hummmm :(

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra...måste i alla fall plugga mycket i helgen, matteprov på tisdag och jag har inte ens räknat dom kapitlen som ska vara med...hahahhaa. ÅHHHH VARFÖR ÄR JAG SÅÅÅÅ DUM FÖR!?!? Läraren har haft jävligt stor press på oss, så jag har liksom hoppat över ca 6 avsnitt och ba; JAAAA jag ligger där man ska hihiih duktig tjej jag räknar på. Bra Hanna, jättebra! Men nu ska jag fan kämpa det sista....snart är det jullov, wiiiieeeee. Puss och godnatt! /Hanna


grinar

Har fortfarande sjukt ont i magen, vill bara dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. Kan inte beskriva med ord hur ont jag har, så jävla ont. Har inte pluggat till proven, inte ens börjat på min redovisning och ja.....livet leker ju inte direkt. ÅHHHHHHHHH JAG HAR SÅ JÄVLA FUCKING OOOOOOOOOOOOOOONT.
/hANNA

man eater



HEEY'LL! SUPP NIGGAH cupcakes?????? Jag och Sara sitter och lyssnar på musik, och snart ska vi ta oss in till gullmars, sen till globen. vi ska se IDOL genrepet! vi har VIP biljetter också, så vi går in genom VIP ingången :DDD ska dra nu, vi snakkes!


Tyck synd om mig


Slänger upp en egobild såhär på morgonkvisten...

Hej kåmpisar. Mår ni bra? Det gör verkligen inte jag. Har haft ont i magen heeeela natten, somnade halv ett och vaknade tre igen för jag hade så ont. :( Min bror hade detsamma förra veckan..sen gick det över. Min andra bror har det right now with me, mys. Jag brukar verkligen inte ha ont i magen, vet knappt hur det känns förrens nu dock...hehe. Jaja nu ska jag i alla fall fortsätta att göra ingenting..wi. Puss /Hanna

oh darling let's go down






<3

Tjaa! Idag slutade vi halv två så jag och tess tog bussen hem till Johanna med henne, vi åt och kolla på topmodell, nice! Jag åkte hem, plugga lite, åt igen och sen data, musik. the usual. Ska snart hoppa in i duschen sen läsa HOLES, den ska var utläst tills imonr, har  ca 50sidor kvar så det  hinner jag nog!  kYzzar /sofii


BLONDIIIIIIE



Tjaa bitches! Var hemma från skolan idag, vaknade med väääääärldens migrän. :( Mådde skiiiiiit dåligt! Så jag fick somna om, hade ju bokat hos frisören idag och det vägrade jag missa....håret före skolan, det vet ni!

Gud vad nöjd jag är!!! I början var jag skit förbannad och skrek på min mamma för det var så jääävla fult. Färgen var helt ok då, men klippningen..omg ni skulle ha sätt! Hahahah men mamma lugnade ner mig och sa att jag skulle duscha och göra hårinpackning....och sen, voila! Har klippt ca 6 cm, det gjorde jag förra gången också. Det behövdes, är inte ens ledsen över att det är så kort..haha. Men däremot måste jag beställa hem massa hårprodukter nu, Lisa (frisören) sa precis vad jag behövde till mitt frizzzziga hår. Så ska göra det alldeles strax!

Nu måste jag fortsätta plugga..har pluggat JÄTTELITE denna vecka..och jag har haft jättemycket tid på mig. ILLA. Puss!!!!! /Hanna

tre dåliga

1. En ganska så rolig sak men tråkig för mina föräldrar är att min telefon räkning i novmeber låg på över två tusen...hehe. Sen att jag tydligen aldrig har haft fri mobilsurf!!!! har fan vart ute på facebook sjukt mycker varje dag och har använt youtube, sl, bloggar osv i ett år nu! galet haha.
2. har alltid trott att lovet börjar nästa vecka men fick reda på häromdan att det är om två veckor!!! :'( deppppppmode.
3. Har vart jätte taggad på att börja gymma på SATS när jag fyller 15, MEN, fick reda på igår att det är 16års gräns!! har haft för mig att det är 15....:(  depp på det med.

snäll syster


Funtar på att köpa detta till min kära bror. Inte självaste ps3 då, haha, utan skalet! Har inte bestämt vilken bild eller mönster jag vill ha dock, men det känns ändå som min första bra julklapp till honom, hahaha! Asså min bror är sååååååå ointresserad av kläder osv osv, det enda han önskar sig är spel...och massa sånt ni vet. Jag VÄGRAR köpa det till honom för det är så jääääääääääääääääävla tråkigt, men detta känns lite kul ändå. Men jag vet att han inte kommer bli nöjd, han är så äckligt bortskämd den jäveln..otacksam...varje år säger han "Mhm, tack................" MEN NU JÄVLAR SKA "MHM" BORT OCH TACK SKA FLYGA IN I MINA ÖRON! Han har aldrig köpt en julklapp till mig ju :( Tur att han har en sån otroligt snäll syster../H

baby <333333333333


tittar igenom justin bieber genom tiderna. Gillade han mycket mer förut. Nu? bara lite..


Efter skolan åkte jag och brodern min in till stan, jag fick med mig ett par cheap mondat jeans och en julklapp till pappsen. Nej nu kommer papi hem med <wok3. Pyzzzz /s


i've never been happier


Livet leker sofia STEKER <3

K bry

Heeeeeeeeej bloggen!
Dagen började med att jag.......*damdamdmadmadmdma*..............försov mig!!! Men min snälla mor gav mig frukost på sängen och skjussa mig till skolan, tur att jag har henne!  Sen hade vi 2 alkohol lektioner och sen var det time for lunch. SOft! Det var sjömansbiff så jag typ......kräktes. FYFAN VAD VIDRIGT! Men jag och Dessi drog till Älvsjö kondis och fikade istället, hihi. Pratade lite med min kära barndomsvän om lite allt och inget. Måste bara tillägga att vi tänker typ EXAKT likadant!!!! Helt sjukt, kändes som hon pratade för min hjärna liksom...höhö. Sen bar det av mot ungdomenshus för en lektion där, kollade på "hipp hipp hora" och pratade lite. Såg filmen när jag var typ tio, haha. Men tog verkligen åt mig av filmen...haha började nästan gråta på slutet liksom......tönt jag är. Men är det bara jag som har svårt att komma över en film när man har kollat på den? Direkt när en film är slut så tänker jag vaaaaafan händer. Typ tillbaka till livet igen? Hahaha, tänker alltid på filmen lååångt efter..man kommer ju verkligen in i filmer ibland! Förstår ni vad jag menar...?

Jaja, nu är det snart dags för UNG OCH FUCKING BORTSKÄMD! Höres latero /Hanna

all of the lights




Tjenaaaaaaere! Alkohol vecka denna vecka....:) ganska så soft faktistk! Imorn börjar vi nio vid ungdomens hus, vi ska se film osv, sen efter det drar jag o josen o käkar ngnstans tror vi! Fisk i skolan, blööö.
Annars sitter jag o pratar med henke, planaerar inför lördag hahahahhaha! StorfixarnA. Senare ikväll ska jag iväg på födelsedags fika hos min kusse, grattis stefan BROR!

BTW, har två biljetter till IDOL genrepet på torsdag. MIn bloggkollega hanna? är du intrested???? Men bara kanske, kankse tar med mig en annan HAHAIHAIAHI. pusshej


Mupp

Hejjjjjj bloggggiiissss.
Har precis duschat och tvättat bort det där jävla lössmedlet jag behövde ha i..igen. Så jag kommer nog fälla många tårar imorgonbitti, håret blir såååååååååå katastrofalt. Men i alla fall, tränade två timmar idag och det var skööööööönt! Dock kände jag mig fett mupp...träna inomhus är knas men det gick väl bra!
Imorgon börjar jag en timme tidigare...taskigt. Vi har alkohol temavecka, bättre än vanliga lektioner, hähä...och knappt några läxor, yeyeyyee! MMMMMm men nu har jag inte mycket mer att säga, var ju tvungen att fylla ut bloggen lite eftersom Sofia inte bloggar...?HEJDÅ /haNNA


Baby you are so ugly



Heeej readers!
Idag vaknade jag av att mitt alarm ringde halv tio, blev helt depp och tänkte "faaaaaaan neeeeeeeej inte skolaaaaaaa" MEN sen kom jag på att det var söndag! Wiiiie. Klockan 11 hade jag tänkt att åka med Saris och sola, men flyttade det till tolv, var sååå trött..haha. Så vi åkte och solade, det var jävligt skönt ska ni veta. Känner mig som en ny människa. Hahahaha neee ok nu gick jag över gränsen. I alla fall, sen så var vi hungriga så snälla, söta och rara Sara bjöd mig på Jensen's, jag sa ju att hon är generös!!!!! Jävligt gott var det. Sen drog vi hem, bråka lite med Sofia i telefonen (hhehehehhe).
Om ni vill veta lite random fakta så kan jag berätta att jag och Sofia ringde varandra fyra gånger på en timme idag. Vi pratade lite, la på, tio minuter senare ringer hon; Vad gör du????? HAHAH kul liv vi har. Hon brukar gömma sig för sin mamma när hon pratar med mig....förmodligen tycker hon att vi pratar i tele för mycket!

Snart ska jag träna....wiiiiii............PUSS /HAAANNNAAAAAAA

where is the love?



Nu har alla lämnat huseeeeeet! Det har vart en trevlig helg men lite för många barn hahaha. Iaf, har städat mitt rum och snart ska jag kankse in till stan med dennis, jul handla lite! Men har träning sex, och måste plugga lite så vi får se.
Tjaaadå

Uppdate: min brors kompisar kom och fråga om han ville bygga på ett hopp o åka. klart han väljer det före mig :((((((( så nu blir det plugg för hela slanten!

Tjobrä

Jag skulle tydligen också svara på dessa frågor!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Meuish kommer gående bortifrån höghusområdet tillsammans med sin mormor.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Luft
3. Vad var det senaste du såg på tv? Vad fan hette filmen?????? Det var med Angelina och käre Brad iaf.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: tjugo i tolv
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? ingenting
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Gick till en random bil....
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Facebook
8. Vad har du på dig? Tess jeans och en svart tröja
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? No idea
10. När skrattade du senast? Hos Sara, typ en timme sen..
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Skåp
12. Har du sett något konstigt på sistone? Jaa, såg en häst på en elefant precis...creepy..
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Tråkig som fan
14. Vilken var den senaste film du såg? JAA DEN DÄR FILMEN DÅ
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Skulle skänka så klart!!!! not. Första hand skulle jag tänka på mig och min familj....köpa en massa stuff till oss (framförallt mig!!!!) Sen skulle jag väl skänka då.......
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. ...Jag blir väldigt ofta äcklad av kärlek.......
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Alla ska jobba åt mig :) Ge mig pengar osv osv. 
18. Tycker du om att dansa? Soft
19. George Bush? Vem är det?
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Astrid och Caesar!
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Vadå överväga?
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Hej Hanna :)
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Som att jag bestämmer allt? Herregud vad fan tror ni om mig......


/H


one more to go

Namn: sofia

Piercingar: örat

Tatueringar: här o där

Längd: ca 1.70

Skostorlek: 39

Hårfärg: blond

Fräknar: neeeeeeeeee....eller?

Motto: fullt ös medvetslös! haha nä drev

 

Kär? nope

Önskar du att du bodde någon annanstans? ja o nej :)

Tycker du att du är attraktiv? som fan <3

Dricker du?  nej :)

Röker du? nej!

Vilket schampo använder du? bed heads

Vilken parfym använder du? DKNY och Calvin klein

Vad är du rädd för? döden och spöken

Gillar du att tvätta? inte så farligt :)

Gillar du berg- och dalbanor? njee

 

Senaste...

Filmen du hyrde? ngn komedi

Filmen du köpte? vet icke

Låten du hörde: Cannibal - ke$ha

Låten du laddade ner? Spotify: broken strings

Personen du ringde? Hanna

Personen som ringde dig? hanna

TV-program du såg? magi på waverly place

Person du tänkte på? sara

 

 

Favorit...

Låt: just nu, hallelujah hihi <3

Sak att göra: fotboll! blogga <333333 träffa vänner osv

Sport: fotboll

Dryck: cola

Kläder: jeans, fina toppar/blusar, mysiga tjocka stuffs

Film: remember me bla

Bil: audi<33333333

Serie: gossipgirl!

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? jaa

Gråtit över en flicka?  kompis ja

Ljugit för någon? japp

Varit i slagsmål? im a hoooliiiee

Blivit arresterad? nope

Träffat någon från internet IRL? jaa, friends osv hhehehehahaha

 

Antal...

Gånger du varit kär? en gång

Gånger ditt hjärta brustit?  brustit o brustit, en gång kankse

Hjärtan brustet på grund av dig? ingen tror jag haha

Tjejer du kysst?  haha tre-fyra

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?  mångaaaaaa

Gånger ditt namn varit med i tidningen? x-antal gånger, ppoooopulär

 

Senaste...

Boken du läste? holes

Personen du fick e-mail av? steffe

Personen du fick brev av?  får inga brev :)

Personen du fick sms av? hanna...as usual

Gången hela din familj åt middag tillsammans? today

Saken du köpte? en hamburgare

 

 


Vad har du gjort idag? bowlat

Var det kul?  jaa, alltid kul att vinna

Brukar du svära mycket? jaa..

Vilken tid brukar du vakna?  vardagar : sju halv åtta. Helger : halv tio till halv tolv

Vad ska du göra ikväll? sova

Vad är du allergisk mot? inget

Var har du ont? halsen

Använder du hårspray?  Ibland

Kan du stå på händer? jaa

Håkan Hellström eller The Ark? håkan!

Salt eller socker? båda

Gillar du ketchup? jaa

Är du glad nu? jaadå

Var du glad igår? jaa!

Vad dansar du till?  allt

Stockholm är... ? bäst

Göteborg är... ? awesome

Kan du sjunga? är awesome på sjunga :))))

Spaghetti eller makaroner? spaghetti

Land du vill besöka? mer USA, afrika, kroatien osv


a list

 

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Om kvinnan mördades i badrummet verkar det märkligt att barnen skulle ligga kvar i sängen och väntat på sin tur
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? tyg
3. Vad var det senaste du såg på tv? Så mycket bättre
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: tio över tio
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? människo röster..creepy
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? haha slängde sopor!
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? facebook
8. Vad har du på dig? tights, blus och en siden(?) kjol (hög midja)
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? dont remember!
10. När skrattade du senast? vid matbordet, 20 min sen!
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? hyllor, tavlor, foton, garderob, klädhängare,
12. Har du sett något konstigt på sistone? beror på
13. Vad tycker du om den här utmaningen? ingen utmaning direkt haha :)
14. Vilken var den senaste film du såg? tarzan
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? ALLT snyggt man kan ha på sig! en bil, resor m.m.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. mina vänner nämsta vet om detta, men jag älskar att dammsuga!
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Gud, jag skulle nog tagit bort åldersgräns på allt hahahahah! Fast bara hos dom som kan ta ansvar dock!!! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 
18. Tycker du om att dansa? dansa är kul men jag föredrar att dammsuga :)
19. George Bush? love him
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Jökull och Maj-britt nog :)
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? ohhhjaa!
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? god bless you
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Hanna, robert pattinson, tess och mamma :)


Du är så fin.



Den här älsklingen hittade jag i stan idag, O-M-G säger jag bara. Kärlek i första ögonkastet. Hade tyvärr inte tillräckligt med pengar för den idag, men till jul ska det bli den och jag. Du är så jävla fin ska du veta. <3

HEJ PÅ ER! Har precis ätit middag, grillad fläskfilé, potatisgratäng och vitlöksbröd. MUMSSS ELLER? Har pratat med mina päron att dom bör öppna resturang, dom gör så himla god mat...alltid!
Var somsagt i stan idag och skulle handla julklappar...detstovärre blev det bara till mig själv! Köpte inomhusskor till fotbollen och ett par andra skor, båda från stadium! Ska visa i bloggen sen...gjorde ett riktigt bra kap! Mina föräldrar brukar alltid langa sucken ni vet, när jag köper skor. Men idag tyckte dom att de var schnyggaaaaa!!! Bra jobbat Hanni! Riktigt bra pris också..

Ikväll ska jag hem till Saris och mysa! Ska nog börja fixa mig snart....ha en bra kväll! /Hanna

Visste ni att;
Sara är en väldigt generös vän! Hon är också väldigt ofta glad och sprallig...lite små töntig sådär! Men i vissa situationer är hon världens bitch...men alla har sina minussidor! Har samma humor som mig också..hööhöhöhöhöhh. Love her <3
Update: Skulle hälsa från Sara att hon är bitch när jag är det...det kan ju iofs stämma! Alla våra käraste har nog sett våra bitchfights.....!

våra brister gör oss till människor


Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför. Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd. Jag vill känna mer, se mer än jag ser, nåt kommer brännas ner. En miljon på banken men ingenting att leva för.


i've seen this room, i've walked this floor


så vacker! Jeff buckley - hallelujah


today har hela släkten bowlat, jag var grym!!! no kiddding! Och snart ska vi typ äta julmat sen kommer santa! Har inte så mycket att säga, men ha en bra lördagskväll folks! pussen/sofii


Rubrik :)

Är så jävla trött, sjukt galet mega trött...ändå så sitter jag vid datorn. Men man måste ju uppdatera bloggen!
Jag och Johanna lagde tacos, sen kom Tess och så åt vi med mina söta bröder! Uppstod lite våld där mitt i allt, smällar får man ta!.........Sen kom Sara och Siri, då plocka vi fram chips, godis och läsk och HELT PLÖTSIGT KOM SOFIA, UTAN ATT HON HADE FRÅGAT MIG! SPÅRAT VÄRRE! Då kollade på världens sämsta rulle...."The runaways". Herregud, handlade om ett tjejrockband som endast knarkade, blev fulla och hade sex med varandra. Och sex på egen hand, om ni fattar vad jag menar... mysig film. :) Blev fan äcklad, haha. Sen stack alla utom Siri redan vid tio..........huummmmm. Jag och Siri kolla MTV tills mina föräldrar kom hem, nyktra och glada!!!!! Fekkenation in the nation. Imorgon är det dags för julshopping, ser framemot det...godnatt! /Hanna


say it and i'm yours


tjoobre. Typ hela mina släkt på morsans sida är här. kaaaaoz, ungar överallt!! Imorn kommer tomten iaf hit, ska bli najs med lite gifts såhär dags!
Idag var vi ju på sim SM, hanna har tellat er alla så jag skiter it :) Efter skolan frog jag hemma, blev uppmöt av en glad kalle och en sur gustav som hatar tjejer...wi. Dom hade lite läxor o göra så vi pluGGAAA!! Fekke???? ohja. Vi åt god middag sen vid åtta drog jag till Hanna(barnen hade somnat då awww), Vi såg the runawaysssssssssss, med kristen stewart och dakota fanning, den var helt ok... Hursomhelst, ska typ sova snart! upp tidigt imorn! OVER AND OUT/s


FRIDAY BABY, FRIIIIIDAY

Hej bloggen! DET ÄR FREEEEEEEDAG, WOOOHOOO! Känner mig helt slut i huvudet...typ död. Idaaaaaag låg jag kvar i sängen lite för länge (behöver inte ens skriva det längre, gör det hela jävla tiden) men fick skjuss av maaaaami! Men då hände en liten obehaglig sak. En av mina bröder skulle nämligen gå själv med några kompisar till skolan idag, men mamma skulle skjussa min andra lillebror till skolan så då passade hon ju på att kolla så han kom fram. Men då så träffade vi hans kompisar och dom sa att han aldrig hade kommit....då blev jag lite rädd kan man säga. Så jag och mamma fick gå ut och leta efter honom, då kom han jätteledsen på gatan för dom hade gått utan honom..stackarn. :( Men allt löste sig, vilken tur!!!!!
Seeeen så hade vi matte och sedan drog vi på Sim SM, det var rätt nice för det var SJUKT SNYGGA KILLAR DÄRAAAA, UTAN TRÖJOR YEYEYEEYEE SEXYYYY! Fan asså, vilka muskler!!!!!! Me like. Sen blev det pizza på lugano och sedan skola igen, hemkunskap - tvätt och städ. Fick skrapa bort tuggumi under borden, fresshhhhhh! Sen tog jag autobusen hem och nu sitter jag här!

Snart kommer Johanna och kanske Tess hit, dom är så himla snälla och ska vara barnvakt med mig, en fredag kväll som denna! Det uppskattar jag verkligen. :)))) Kärlek till dom! Ska nog lägga mig och blunda lite...puss /Hanna

MIMUHYdsksdl :(



Hatar att skriva såhär puttinuttigt..men jag saknar det vi hade.


build a bridge and get over it!


paramore är ett band jag har gillat i några år nu! Hayley är grym och dom får mig på bra humor lixom! Minnen med låtarna osv <3


Körde en halv timme spinning o lite styrka (duktig TJEI)! Så nu har jag precis duschat, ska sätta mig framför tvn snart känner jag! Sen blir det väl sängen antar jag...:) Imorn ska vi åttor på sim SM, vi kommer hem vid ett ungefär och då har vi bara en lektion kvar så det är chill! Nu i helgen kommer även mina kusiner, mostrar, morbröder, mer kusiner. Vi ska nämligen fira lill-jul med mammas släkt! wiii juklappar i föväg<333333333 Pusshej! /s


FUck hamster..(du är inte ens värd att bli kallad ditt namn) Du är luft för mig, nobody.

Idag har vart en rätt så trevlig dag. Började den med att äta frukost en kvart innan jag började, ye stress wiiiieee. Men vi hade bild och hon tar ingen sen ankomst så..hehe. I alla fall, sen sista lektionen hade jag prov..det gick helt okej.....heh.
Jaaaaaaamen i alla fall, kom hem tidigare och har bara gjort iiiiiingenting. Ska göra min matteläxa snart.....är så jävla trött så det kommer fan inte gå. Varför är jag så dålig i matte? :( Livet hade vart så mycket enklare om jag var bra...buhu.
Eftersom jag inte har så mycket att berätta så kan jag dela med mig av ett hemskt minne från denna vecka;
Vaknade ca halv sju av att mammsen och två av mina brorsor stod bredvid o sa GOOOOOOOOOOOOOOODMOOOOOOOOOORGOOOOOOOOOOOOOON. Jag öppnade ögonen lite halvt o sa; Mmmmm heeeej. Dom stod kvar och garva så jag öppnade mina ögon, då såg jag en hamster typ tre cm från mitt ansikte. Jag skriiiiiiiiiiiiiiiker och dom står där och garvar, jag vänder mig om och börjar gråta. Hahaha asså inte lite, utan jag grina som fan! Mamma stod där helt chockad och frågade vad det var för fel, jag skrek att jag hatar dom osvosvosv och dom fortsätte garva. :( Så jävla taskiga, jag gillar verkligen inte djur och speciellt inte "våran" hamster...hahahah. Gissa om jag får höra mycket om den morgonen nu eller? Ska hämnas i alla fall......
/Hanna


SOFIA SVARAR!!!!

Postat av: häst
favoritmat? affär? program? Låt just nu?
Svar: Sushi helt klart! Även kött pommes o bea, och en fräsch sallad tilld et! majo. Gossip girl leeeet. Låt just nu??? hmmm Luminary ones med Rebecca and Fiona :))

Postat av: ANONYM
En fråga till båda, vem var ni kära/gillade mycke senast??? // ANONYYYYM
Svar: Inte kär med gillat någon har jag gjort! Dock inte längre...eller lite kankse haha.

Postat av: Amanda
Vilken vinter plagg är ett måste i år?
Svar: Älskar olika skjortor nu till vintern! Men som hanna sa; mysiga koftor, tröjor osv. Boots också!


Postat av: Karl-bertil
Vart bor ni?
Svar: 125 bror!!!!!!1

Postat av: ANONYM_CHEy (inte johanna)
Vilken är eran snyggaste ven? (förutom mejjj)
Eran härligast vän? (förutom mig)
Svar: Min snyggaste vän är heltklart JOHANNA!! No doubt. Härligase vän......hmm alla mina vänner är härliga!!! eller...?? Ett ex är min bloggkollega Aka beztis hanna! och dig josen!

Postat av: Anonyma Sara
Vad är det bästa ni vet med att vara kompis med sara aski?(HIHIHIIIIHH) för att hon är så snäll vaaa?
Svar: Bada i din jaquzzi nog! det är härligt :) Eller åka ferre som hanna sa! nej nu vet jag!!!! äta din pappas köttfärssås:9 <3333333

Postat av:
vad önskar ni er i julklapp?
Svar: WESC hörlurar (mainstreaaaam ja vet:D), kläder, pengar, makeup, kankse en ny tele..en TV!

Postat av: aoo
era smink / sköhetsprodukter ?
Svar: Änvänder ACOs serie demons & angels, scrub, hudkräm och ansiktsvatten, funkar skitbra! Clinique är även skitbra, love it! Smink...änvänder inte så mycket, är redan skitsnygg!! finns inget att dölja!!!!!!!! Men isf mascara o böjare, sen rouge!


Postat av: lisa
era bästa hår tips?
Svar: Jag tvättar håret varje dag och det som hanna sa att det är dåligt för håret? NEJ, det är vetenskapligt bevisat att det inte gör det, för hår är nämligen döda celler! Visst om man inte vill ha lika fett hår, så ska man ju inte göra håret vant att bli tvättas! Iaf, änvänder Bed head controll freaks shampoo och balsam, funkar jetebra! Hårinpackning lite då o då. Sen när jag har handduks torkat håret lite lätt så tar jag Boncure repair rescue i håret! Sen nu har jag köpt StudieLine silk & gloss Hot straight spray! så att inte hårets slits när man fönar och plattar!!

Postat av: cooltjej_97 som är gsnska bra på fotboll och rider
vem e du?
Svar: tjobräääää! Jag är sofia. Vem är du?

Postat av: matilda :))
Samma frågor till båda ;D
Favorit film? Due date och remember me! (även twilight serisen thih)
Favorit serie? Gossipgirl
Favorit färg? Blå typ
Favorit årstid? sommar och vinter heh
Favorit kille? Robert pattinson o Ed westwick! Men av mina polare är det nog henke också! Härlig grabb!
Favorit låt? Just nu, Grenade med Bruno Mars
Favorit artist? Daniel Adams-ray
Favorit ämne? Matte
Favorit sport? skidskytte!!!!!!!!1 ne fotboll
Favorit kompis? hanni
Favorit dag? fredag
Favorit land? USA o espana!
Favorit djur? Vårstsvin
Favorit sida? facebook???? och stallet.se :))
Favorit tidning? KLICK! chic, solo, veckorevyn osv
Favorit blogg? dosguapas.blogg.se nog :)
Favorit ställe? sängen mjaou
Favorit kläder? min gröna zara tröja och min vita stickade (tror jag) GAP tröja! Sen min röda levis skjorta!

Postat av: tesss
are you a girl or s$omething ?!
Svar: Aa det är jag :) du läser väl vår blogg, och du ser våra bilder?

Postat av: elin
vad gör ni innan ni går/åker till skolan?
vilka bloggar läser ni?
kram :)
Svar: tja elin! Är väldigt lat på mornarna, så brukar bli väldigt stressad men jag äter frulle (ibland..är dålig på det, har ingen aptit lixom! men iaf, data, sätta på mig kläder, sminka mig osv. HMM, lisaplace, karnaah, felicia, my blomkvist, kenza, kissies, dessie, paow, hugorosas, sen massa älvsjö bloggar då! Mest 95ornas hahahaha :))

HANNAS SVAR

Postat av: häst

favoritmat? affär? program? Låt just nu? Svar: Kött, pommes och beanässås <3, Bikbok och program....asså helt ärligt kollar jag inte så mycket på tv men tylösand i mitt hjärta, helt klart.

Postat av: ANONYM

En fråga till båda, vem var ni kära/gillade mycke senast??? // ANONYYYYM
Svar: Hahahhaha assååå hade du verkligen skrivit det öppet i en blogg? Inte jag iaf ;)


Postat av: Amanda

Vilken vinter plagg är ett måste i år?

Svar: .......shit asså jag vet faktiskt inte..känns som min klädstil dör när det blir vinter, haha. Men feta koftor är ju alltid nice...höga stövlar är grymt snyggt och pälskrage på jackan är snyggt också!

Postat av: Karl-bertil

Vart bor ni?
Svar: Tjaaaaaaaa Karl-bertil, jag bor i Älvsjö!

Postat av: ANONYM_CHEy (inte johanna)

Vilken är eran snyggaste ven? (förutom mejjj)
Eran härligast vän? (förutom mig)
Svar: Tjobrä Johanna (ja, jag vet att det är du..). Min snyggaste vän (förutom du) kan jag faktiskt inte svara på, fick ju inte välja dig :(
Och den härligaste, JÄTTEÄRLIGT SÄGER JAG DETTA att det inte går att svara på faktiskt..alla mina kompisar är fan RIKTIGT JÄVLA HÄRLIGA!!!!! Men om man verkligen måste, verkligen, så är det Sofia (förutom du då..).

Postat av: Anonyma Sara

Vad är det bästa ni vet med att vara kompis med sara aski?(HIHIHIIIIHH) för att hon är så snäll vaaa?
Svar: Nej, det bästa med dig är att åka ferrari på sommaren HIHHIHI! (Älskar dig)

Postat av:

vad önskar ni er i julklapp?
Svar: Förut var den en ipod touch som var först på listan..men ångrade mig. Ska kirra en jävligt flashig mobil när jag fyller 15 i april istället! Men nu är det vågtång, webcam och presentkort på topshop bla!

Postat av: aoo

era smink / sköhetsprodukter ?
Svar: Jadu...vet inte riktigt vad du vill få fram med denna fråga men kan säga såhär; Jag använder mig av ID's mineralpuder, ID's concealer (AMEN HUR STAVAS DET DÅ??????), ID's rouge (???), Maxfactor mascara, eyeliner och ögonbrynspenna oftast!
Skönhetsprodukter: Neutrogenas scrub och ansiktsvatten, ansiktskräm från CCS, bodymist från VS (<3333), bodylotion fr Nivea......thats my favorites!

Postat av: lisa

era bästa hår tips?
Svar: Jag tvättar håret varannan dag, sen går det inte..haha. Men man ska tvätta håret så lite man kan, det är bra.......tydligen. Sen så fönar jag ALDRIG mitt hår, eller ja kanske en gång i månaden. Jag plattar/lockar typ högst 5 gånger i månaden. Däremot så borstar jag mitt hår mellan varje lektion i skolan (HAHA) för det blir jättejättejättelätt trassligt, så använder mig av en bredkam som inte sliter på håret så mycket...hihi. Så det är väl så jag tar hand om mitt hår, lite inpackning då&då. Sen kan jag rekomendera att INTE färga håret brunt och skaffa inte löss :)))))))))))))))

Postat av: cooltjej_97 som är gsnska bra på fotboll och rider

vem e du?
Svar: Hej cooltjej_97, du är säkert jättebra på fotboll! Jag heter Hanna, jag är 14 år och bor i Älvsjö med mina tre småbrorsor och mina två fina päron! :) Jag spelar fotboll........ehhhhhhh.................aa det är jag.

Postat av: matilda :))

Samma frågor till båda ;D

Favorit film? Due date!
Favorit serie? Ingen haha
Favorit färg? ......svart på kläder iaf..
Favorit årstid? Sommar
Favorit kille? Henke, lätttt.....
Favorit låt? Just nu, Grenade med Bruno Mars
Favorit artist? Bruno baby <333
Favorit ämne? Hummmmm, har inget men Svenska då...
Favorit sport? Curling!
Favorit kompis? Sofiii
Favorit dag? Fredag!
Favorit land? Hahahahhah nu frågar du tjejen som endast har vart i Spanien och Danmark :)))))
Favorit mat? Samma som långt där uppe!
Favorit djur? Haha..jag gillar inte djur...
Favorit sida? Hum?
Favorit tidning? Typ......SOLO?
Favorit blogg? Läser rätt många men har ingen favorit...
Favorit ställe? Här jag sitter nu, på min stol i mitt rum framför datorn.
Favorit kläder? Mina svarta jeanstights och min söta blus!

Postat av: tesss
are you a girl or something ?!
Svar: Due date <3333333

Postat av: elin
vad gör ni innan ni går/åker till skolan?
vilka bloggar läser ni?
kram :)
Svar: Hejsan Elin! Innan jag går till skolan så kämpar jag mig upp ur sängen, klär på mig, sminkar mig och äter jävligt fort eftersom jag försover mig princip varje dag.........:) Sen går jag oftast till skolan..med mina egna ben.... :/ 
Jag läser Kenzas, Kissie, Paow, Sara Tjulander, My Blomquist, Beautyfreaks och massa små älvsjö bloggar!


once a bitch, always a bitch



Ska fan börja röra mig lite utanför älvsjö, träffa nya människor, socialisera mig lite utanför förorten! Jag o Tess är jävligt taggade på att skaffa boyfriends, då behöver man nya kontakter ju! Annars är allt ok, typ inget plugg idag! så deenajs! Har även färgat mina ögonbryn idag också, skulle färga ögonfransarna men det blev lite fail..hehe. Ska plugga lite nu (vår ända läxa) sen duscha!!! Vi snakkes! /s


RSS 2.0