SundayyyY

Hej mina vänner! Nu sitter jag här framför datorn igen, ensam som ett litet sött offer. :) Dagen har vart kanon, började med att jag gick på bussen och garvade nog resten av dagen åt det. Vi träffade nämligen Tess ragg som hon flirtade med för två dagar sen på samma buss, HAHAHa faaaan vad jag dog alltså. Så jävla kul!
Kom hem med en foundation, ansiktsscrub+ansitktsvatten, läppbalsam, stickad kofta, hoodie och en massa ansiktsmasker tills ikväll! Ska nämligen ha spakväll med några flickor, mysfaktor på den va! Ska nog börja förbereda lite med ljus och stuff..hihi. Vi hörs snyggggisar! /Hanna

.....VINTER

Heyyy soetisar!
Här sitter jag i pyjamas..fortfarande. Nu har Sofia åkt också, buhu :( Kommer sakna henne jättemycket...kommer kännas väldigt tomt! Ett helt höstlov utan henne..inte okej. Tur att jag har flera vänner då!!!
Ska snart gå upp och fixa mig, ska nog dra in till stan med Tessieeeeeee bitch. Ska nog haffa lite smått och gott..höhö. Får se vad som händer ikväll, har lite små planer sådära. Men nu måste jag öka takten känner jag, höööööööööres! /Hanni


Byebye Sweden and Hello New york!


Snart drar jag till Arlanda, där väntas två timmars väntning sen åtta timmars flyyyyyg! Har laddat ner Entourage season 7 och Gossipgirl! Har världens bästa bok också, så det finns bra sysselsättningar! :)
PUSS PÅ ER HA DET SÅ BRA I SVERIGE!!!! <3333333333


Cashen i fickan, redo för flippen, nu blir det drag!


fick lite cash av min faster till NY.

Tjobre vad händer jaO? skrev fetaste inlägget förut, men råka radera så orkade itne skriva om...så skriver tre timmar senare! alltså nu hihhuhihiahua. Har packat fördigt inför NY, packade inte allt för mycket, ska ju shoppa galet också! Är dock lite nervös inför flygresa.......men har laddat i-poden med massa bra musik och har en bok med mig! :) Vi kommer komma fram 2 nwy yorkisk tid men halv typ åtta svensk tid. Och dirr när i kommer fram så sla vi typ se på en halloween parad, känidsar som uppträder o sånt! :D sjukt kul! Har med mig datorn dit så lite uppdatering kankse!

Annars dåÅÅ? Hur mår ni, våra fina, bästa, älskade och framförallt 50 000 läsare! Jag mår bra, är dock i en ganska käsnlig period, blir typ ledsen över allt..det ska bli skönt att komma ifrån Älvsjö ett tag! Ikväll ska jag förmodilgen ut, bus eller godis. Ska klä ut mig till Batgirl! :) Vi hörs senare! puss. /s


Lördag


Mycket bra!

Hej bloggen! Har precis städat klart mitt rum, duktig jag är. Nu är det fint igen!
Igår var helt okej, kom hem till Saris vid tolv och då hade vi myspyz! Somnade vid typ två tror jag, haha fyfan vad jag sov. La mig i sängen, sa några ord och blundande - somnade. Var så jävla trött! Vaknade vid tio, käkade frulle och sen drog jag. Nu sitter jag här! Roligtroligttttttttttttt, not. Hade tänkt att åka och shoppa, med ska vara barnvakt snart så det passade sig inte så bra! Ikväll vet jag inte vad som händer, vill i alla fall säga hejdå till Sofii som drar till New York, stackarn. Not. Aja, vi hörs när jag har något vettigare att komma med! Puss /Hanna

FREDAG, HÖSTLOV = LIVET LEKER!

Höstlov nu biiiiitches! Fan vad nice, otroligt sköööönnnnttttttt!
Dagen har vart nice, inget speciellt sådär i skolan. Förutom att vi började bråka med mattanten igen, haha! Den här gången var vår mentor med oss, hon stod och pratade med tanten och vi ska prata om det här på klassrådet sen..haha. Det var en annan lärare som var med och såg allt igår som försvarade oss, fan vad ägd hon blev asså!
Sen skulle jag ju ha min jävla redovisning som har flyttats tre gånger nu..men det hann vi inte. Så har inte fått betyg för allt :( Så nu har jag sämre betyg än vad jag kan få...kuuuuuuul.

Sen gittade jag och mina fina små tjejor till stan och fixade ett par ärenden! Kom hem, åt tacos med familjen, tog en dusch, fixade mig och nu sitter jag här. Ska ut alldeles strax, sen ska jag sleeepa hos min fina vän Sara. Ska packa ner 1020405060 näsdukar i väskan...är så jävla förkyld så det finns inte. :( Och nu får jag fan inte glömma mina tabletter. Alltid när vi drar till stan eller något liknande, frågar alla mina kompisar; Hanna har du med dig dina tabletter nu!?!?!? Jag glömmer såklart alltid... så idag kom vi på att alla ska dra till apoteket och köpa alvedon som endast är till mig..hahahaha. Alla måste ha med sig i väskan! Ha en bra kväll nu, flickor och pojkar! /Hanna


allting har förändrats, men du finns kvar <3




När jag kom hem så fixade jag lite mini spa haha! Bastade, raka benen, skruba kroppen, ansitksmask och hår inpackning, känner mig rikigt fräsh nu haha! Ska snart lägga mig för ska upp 1 1/2 timme tidigare imorn :(( Ska vara i skolan kvart i åtta, yey!
Har även kirrat halloween smink nu också, shoppa lite på willys HAHA. Vi hörs imorn på eftermiddagen, sover kankse hos Sara sen! puss./s


R.I.P ÄLVSJÖ AIK F96



Idag var det sista träningen med f96. Vi är för få i vårat lag, så vi alla som vill ska byta till f95. Känns väldigt tråkigt, men ändå sjukt spännande...och nervöst hehe. Men eftersom det inte har gått så bra för vårat lag så känns det bra med en ny start liksom! Det värsta som kan hända är ju typ att vi förstör för hela laget eller att dom ignorerar oss totalt...haha. Vi hade ett litet möte med deras tränare (nu våra också..höhöhöh) och det känns bra! Vi ska åka till turkiet den 16 april (dagen efter min födelsedag!) och det blir nog sjukt kul!

Yeye, nu blir det sängen. Börjar halv nio imorgon, 20 minuters sovmorgon. Härligt! Puss & godnatt /Hanna the katt.


laxxx veah






Pappa kom hem och gjrode en jättegod salate! mummaaa <3333 Blir typ inge fruängen helle, affären stännger sex :(((


i've been watching you


Tim berg - seek bromance. Awesome låt!


you only get one shot

Tjenare bloggi! Sitter och pluggat lite och lyssnar på Musik. Lugna låtar nu, som tex The Scientist med Coldplay, Olle hedberg från Idol gör en väldigt bra cover på det, sök på spotify dirr! Snart kommer Hanna hit, sen ska vi till Fruängen och fixa lite stuff, tills imorn haha. Det är Halloween i skolan imorn också, Jag som är med i elevrådet har fixat värsta grejjorna (anteckna VÄRSTA HAHA), så vi ska klä ut oss + många andra i skolan (hoppas ja!).
Är taggad haha! Senare i kväll har vi något möte en snabbis med lag1, om Turkiet o så! och Ihopslagningen!
VI hörs! /sofia


Mattanter.........................

Hej bloggen! Vilken chillpill dag jag har haft. Började med bild som jag inte hade något att göra på, sen var det idrottsteori vilket var ganska intressant faktiskt..men tillslut tråkigt. Sen var det lunch.....då hände en mycket agressiv sak.
Klockan var 10.10, hela min klass kommer in i matsalen + några 6or. Vi tar mat och sätter oss vid borden. Då kommer en mattant fram till oss och säger "ni ska vara glada över att vi släppte in er, för ni kom 10 minuter för tidigt". Vi sa inte så mycket utan bara: Aha okej.. tack för det liksom.
Vi fortsätter och äta och hon står borta i ett hörn och STIRRAR UT OSS TOTALT. Vi garvar lite och fattar ingenting..hur kan man bli så jävla förbannad över 10 minuter? Dörrarna var öppna och maten stod framme liksom. Efter ett tag kommer hon fram till oss och säger: Vad är erat problem?! Vi frågar vad hennes problem är eftersom hon stirrar ut oss. Då blev det agressivt, hahaha! Hon säger åt en kille i min klass att gå ut ur matsalen och blablabla, sen efter ett tag går alla killar därifrån men vi tjejer är kvar. Hon går och ställer sig i sitt hörn igen..haha.
SEN, kommer hon fram till oss IGEN. Hon säger: Ni kom 10 minuter för tidigt. Vi svarade (LUGNT) att vår lektion slutade tidigare och vi visste inte när matsalen öppnade. Då säger hon: JOHO DET VET NI VISST! Och helt ärligt så visste jag inte det, för vi har aldrig lunch så tidigt. Hon fortsätter med sin äckliga, arga och otrevliga attityd så jag säger (ganska bitchigt hehe): Men varför skicka du inte ut oss då!? Då höjer hon sin röst och säger: TROR DU JAG ÄR EN SÅN PERSON SOM SKICKAR UT FOLK?! Fel sagt av henne eftersom hon skickade precis ut en kille i min klass liksom.....hummmm.
Så börjar massa lärare komma in, hon frågar alla om dom är vår mentor och blablabla. Jag blev så jävla arg så ni anar inte hur nära jag var på att gå fram och lappa till henne, men hon är inte ens värd det! Hon sa att hon skulle kolla efter oss i skolkatalogen då skrek jag: MEN HERREGUD!!!, slängde maten och gick därifrån.

Varför så jävla otrevlig? Visst vi var otrevliga tillbaka, kan bero för att HON VAR OTREVLIG FRÅN HELA FÖRSTA BÖRJAN. Allt det för 10 minuter?????? Dörrarna var fan öppna och maten stod framme.

Hehe ja, det var det! Hade ju prov idag också, det gick absolut inte bra....får förmodligen omprov eller rester. Meeeen vafan..jag är bra på annat. Hehhee. Puss /Hanna


TYLÖSAND!


En vanlig NO lektion med Hanna......

Har skrivit klart min bokredovisning nu! Riktigt skööönt asså. Skulle egentligen dra till svartis, men bangade i sista sekunden och tog fram min älskade daimglass och började skriva..bra val Hanna, riktigt bra! Borde egentligen pluggat mera på NOn men jag orkar verkligen inte..så äckligt tråkigt så liksom..nej. Men om vi ber till gud blir jag nog godkänd trots allt..yeyyyy.
Känns som jag skriver om skolan hela jävla tiden..skolan är mitt liv. Men om typ 3 dagar är det lov, fyfan vad härligt. Planerar lite just nu med Sara, kommer nog bli grymt! Ska bara göra roliga saker och sova...ohh det ser jag framemot. Dock kommer jag säkert behöva plugga inför ett annat prov, eftersom jag har knappt hängt med något. (HAHAHHA NU PRATAR JAG OM LÄXOR IGEN..............). Okej kul tjej jag är. 
Nu ska jag fixa stuff tills imorgon, sen sista avsnittet av Tylösand! Fan vad sorgligt, är mitt liv ens värt att leva efter detta program? Man undrar ju. Älskar det programmet mest av allt...hahaha kul tjej jag är (japp, jag sa det igen). Godnatt soetisar!  /Hanna 

i whip my hair back and forth


fastnat för denna! Willow smith - Whip my hair


Nu
blir det duschen och sen kungarna av Tylösand! Sista avsnittet jU :( Imorn är det torsdag, vilket innebär lång men snabb dag, och Hemkunskap!!! <333333 /s


baby by me




soet!

Var i skolan från halv nio till halv fem idag!!! STÖRT. Iaf, ska till svartis och plugga(?) och hänga lite, cool som jag är!! puss!


Chacha blooggään

Hej peoplee!
Igår var jag hemma från skolan, vaknade halv sex av att jag hade skiiit ont i halsen. Sen efter det kunde jag inte somna om, så jag sov ju inte direkt länge. Vid tio drog jag och mamma och köpte jacka, fyyyyyyfan vad nöjd jag är! Världens skönaste jacka, typ bor i den. Sen pluggade jag resten av dagen..mys.

Idag så är jag fortfarande lite sjuk men duktig elev som jag är, vill lära mig och få en bra utbildning, så drog jag till skolan ändå. Hade NO på morgonen som är rätt viktig, eftersom vi har prov imorgon...känns INTE bra. Kommer som högst få G typ..så jävla omöjligt att få ens VG på NO-prov. Man måste vara född smart, spelar ingen roll om man har pluggat sönder sig. Men vafan, det blir säkert awesomeeeeee!
Hade redovisning inför klassen idag också, skulle redovisa om en bok vid namn "Sandor/Ida". Asbra bok, rekomenderas! Cool som man är så prata jag utan papper...improviserade eftersom jag inte hade gjort den redovisningen, hehe. Men det gick grymt bra!

Nu mina vänner så ska jag slå upp den äckligaste boken i hela världen, som jag gärna skulle göra en timmes redovisning om hur mycket jag hatar det ämnet. Eller den är fan inte värd det. NO är så jävla tråkigt och ointressant. Pusshej /Hanna


vaken om natten men drömmer om dagen


B.o.B  -  Don't let me fall

Sitter i köket och pluggar NO. Har prov imorn och är sisådär taggad! En sak som jag kan så jevla bra är; etyletanoat = CH3COOC2H5! De ni! Men det kommer säkert gå bra, har ju redan G, eller om jag svarar på några g-frågor bara :) Sen är det över G frågor...

Snart har jag match också, mot BP, tagga! Vi ska dock spela på Liseberg, som inte har några imklädnings rum?! Kommer frysa arslet av mig. Haha. Men ska tagga nu, vi hörs folks! /sofia


SJUK tjej = kan inte sova = uttråkad tjej

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 

1. Var är din mobiltelefon? Sängen

 2. Var är din andra hälft? Jadu

 3. Ditt hår? Ginger

 4. Din mamma? Bästa 

5. Din pappa? Bästa

 6. Det bästa du vet? Nära&kära (hih)

 7. Din dröm inatt? Okänd

 8. Din dröm/ditt mål? Lyckas!

 9. Rummet du är i? Mitt 

10. Din hobby? Fotboll

 11. Din skräck? Döden

 12. Var vill du vara om 6 år? Stockholm..

 13. Vart var du igår kväll? Sofia

 14. Vad är du inte? Ocool

 15. En sak du önskar dig? iphone (eller vadå, typ fred?)

 16. Var du växte upp? Stockholm!

 17. Det sista du gjorde? EH

 18. Dina kläder? Snygga

 19. Din TV? Biff

 20. Ditt/dina husdjur? ...ogillar

 21. Din dator? Hatar

 22. Ditt humör? DÅligt (sjuk)

 23. Saknar någon? Nä

 24. Din bil? Fin

 25. Något du inte har på dig? Strumpor

 26. Favoritaffär? BikBok

 27. Din sommar? ...Aa

 28. Älskar någon? JA

 29. Favoritfärg? Ingen

 30. När skrattade du senast? Igår

 31. När grät du senast? Förrigår

/H


"and who are you?" "I'm Chuck Bass"


Hur jävla het som helst! Hans röst, man blir ju lite upphetsad?! HAHA.

Godnatt! /Sofia


HEI


Väldigt gammal men grym ändå!

Godkväll allihopa!
Pluggade sönder mig och sedan drog jag till Sofia och hängde lite. Åt glass och snacka..myyyyz. Sen cykla jag hem i min fina reflexväst...............omg hahaha har aldrig känt mig så ful. Men vafan, hellre det än att bli påkörd eller hur?!??!...
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart sova...imorgon är det skolan som väntar på mig, även fast jag har skit ont i halsen. Kommer nog inte kunna spela match heller. FUUUUCkit. Får se vad som händer efter...*blinkgubbe till mina vänner*...hörs och ses, puss!

i've got the magic in me


B.o.B - magic ft. Rivers Cuomo

 
Har försökt plugga lite denna vackra eftermiddag, men det har inte gått så bra. Hur kul är det att memorera metansyra, etyletanoat eller etanol?? :((( så tråkigt! Snart kommer iallafall Hanna hit, då blir det mys med b&j's! Så jävla nice. Fick MVG i spanksa idag också. ++++. 
/sofia


Måndag

Hej flickor och pojkar! Sitter här och dricker latte och äter äggmacka...myyymmsss. Skolan har vart rätt ok idag, började med matte och då hade vi vår käraste Johan Fhors. Helt ärligt gjorde jag absolut inte ett enda tal..utan jag facebookade och pratade...hehe. Efter det var det gympa och vi skulle springa 3 km...usch fyyyy blääää. Men busig som jag, Mona och Adessa är så gick vi typ 80% av det hela. Inte ok! Vi är för lata, kom typ sist i klassen också..haha.
Sen var det NO blablabla kul not hej sen spanska och det var okej. Sen sprang jag typ hem för jag har sååå ont i huvudet, ska ta mina migrän tabletter och sedan börja plugga! NO prov om tre dagar och jag har inte pluggat något, tjo bre yalla bye fakk alla er. Sen är det två redovisningar att göra och AHHHHH dödöddöldödöödödöd. Pusshej! /Hanna

Hanna <3 listor

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Som fan

2. Är du lycklig?: Hmm asså nä

3. Är du uttråkad?: Ganska ja

4. Är du ledsen?: Nej :D:D

5. Är du italienare?: Nope

6. Är du cool?: OM jag är

7. Är du från Irland?: Nä i

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja :)

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Arå

2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Haha ja

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nope
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Men om man inte vet är den ju inte hemlig eller...?
7. Är du kär?: Nej..........................

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja!

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: HAHAH inget av dom förfan!
2. Hår eller ögon?: Hår

3. Katter eller hundar?: Euw

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: jättemånga vanliga kompisar

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på..

7. Pengar eller lycka?: Lycka

8. Dag eller natt?: Dag

9. Msn eller mobil?: Mobil!

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nope

2. Brutit nåt?: Nix

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja

4. Hoppat Bungee Jump?: Nää

5. Ljugit för någon du tycker om?: Jaaa

6. Ätit en hel tårta?: Haha tårta är bläää

7. Gjort bort dig offentligt?: Mjoo

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Nej

10. Velat försvinna?: Mjoo

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Sara

2. Telefonsamtalet du fick: Mamma

3. Personen du var med: Sara

4. Roligaste grejen som hänt: Jag & Sara på bussen...övertrötta haha..

5. Personen du smsade: Jesper
6. Personen du tänkte på: Jadu ;)

7. Du skrev till på myspace: ......aldrig gjort

8. Du kommenterade: Enligt facebook så kommenterade jag Sofias foto!
9. Du tillbringade natten med: Sofiii

10. Du kramade: Öhhhhhh vettefan.....

 

 


OK

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: singel och sökande
2. Är du lycklig?: japp!
3. Är du uttråkad?: just nu, ja
4. Är du ledsen?: nope
5. Är du italienare?: ibland
6. Är du cool?: sjukt c00l
7. Är du från Irland?: ne
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: yes

 ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
aa
2. Har du någon gång blivit sårad?: kankse..
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? aaaa
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: aa
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: räkna cheyer???
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hela tiden 
7. Är du kär?:
nej
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja

 

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: facebook
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: coca!
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: both
7. Pengar eller lycka? lycka
8. Dag eller natt?: dag
9. Msn eller mobil?: båda

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? NEJ
2. Brutit nåt?: Beror på??
3. Gjort nåt du ångrar?: kankse :)
4. Hoppat Bungee Jump?: nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: nja
6. Ätit en hel tårta?: haha nejjj!
7. Gjort bort dig offentligt?: aa!!!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: -
9. Gråtit när ett husdjur dog?:
  aa :(
10. Velat försvinna?: nee

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: hanna
2. Telefonsamtalet du fick: hanna
3. Personen du var med: Siri
4. Roligaste grejen som hänt: hahahaha! hemligt.
5. Personen du smsade: hanna
6. Personen du tänkte på: HONOM <333
7. Du skrev till på myspace:
8. Du kommenterade:
yeye <3
9. Du tillbringade natten med: hanna<3
10. Du kramade: siri!

 


my man



Snart börjar Gossip girl! Taggad som faaaaaan! Har lovat mig själv att inte ladda ner avsnitten för när man ser på tv, en gång i veckan så blir det mer spänning haha! Har även pluggat lite nu på kvällen...ytterst lite. Och ätit godmat. Ska även äta mer. Banana split!
PoK/s


Söndag

Har haft en grym dag! Igår kväll så hände en väldigt rolig grej (hihih) sååååå nu är jag fan glad igen! Vaknade klockan tio när Sara ringde mig, vi drog till stan vid 11 och shoppade lite, jättemyyysigt! Regnade ju dock men hindrar oss inte på något sätt! På tåget hem var vi så jävla trötta så vi garva typ åt allt...haha. Sen på bussen fick jag en lista av henne som hon skrev igår kväll, ska lägga upp den på bloggen sen (med lite censurer...;)). Haha, gotta love her!

Men innan jag fastnar här så måste jag fan ta och plugga nu..tyvärr. Den här veckan har jag ett prov, två muntliga redovisningar, en skriftlig redovisning och förmodligen några läxförhör på det..har lite att göra med andra ord! Men sen är det lov, fan vad härligt...puss /Hanna


han är känslomässigt störd, egoistisk o kall








Har bildbrist så det blev några egopics genom dom tre senaste månaderna!

Igår var jag som sagt hos ett par kompisar i huddinge, vi åt skaldjur och hade det YTTERST trevligt! Kom hem vid halv ett och gick o la mig dirr.

Idag, eller än sålänge, har jag inte gjort så mycket, tittat på en innebandy match sen bara varit vid datorn. Ska snart plugga sen kanske köra spinning och klockan sju är det Gossip Girl! Gotta love it. vi hörs senare! Puss. /s


Lär känna Hannibannipooo

  • Jag är rädd för typ allt. Asså verkligen allt. Speciellt på kvällar, jag är rädd för varenda bil som kommer, människa, jaa typ allt...
  • När jag blir arg så blir jag ARG. Dom flesta av mina kompisar blir rädda när jag blir arg...haha. För några veckor sen blev jag arg på Sofia och kastade mina spanska böcker på henne, då blev Johanna rädd..
  • När jag har migrän (och är hungrig HAHA) har mina kompisar det jobbigt. Jag blir jävligt sur, mår dåligt, är jättenegativ. Tack gud att jag har så fina vänner som står ut med mig i sånna lägen <3333
  • Jag är rätt så ärlig. Det är ju borde posetivt och negativt i vissa lägen..
  • Jag har spelat fotboll i typ 8 år
  • Jag har skit dålig kondition...
  • Jag har vart utomlands 2 gånger i mitt liv...Spanien och Danmark..räknas ens Danmark liksom?
  • Jag har sidecut! Tror dom flesta vet men man vet ju aldrig... ;) Dock låter jag den växa ut nu och döljer den, kommer förmodligen aldrig bli lika långt som mitt hår men..haha!
  • Jag älskar killar......mihh.......får typ spel så fort jag ser en snygg kille

NUUUUUUU vet ni!


Hej folket

Tjatja bloggän.
Eftersom Sofia har skrivit om hela min dag redan så har jag inget att säga...tack för den! Hehe, sitter här och målar naglarna i takt till spotify..mys. Måste bara säga att jag köpte nog mitt livs bästa köp idag, för 25 kronor. Ett diadem. Läs och säg det högt. Diadem. Vilken jävla uppfinning asså, passar mig perfekt. Bad hairdays kommer aldrig komma igen, för jag har mitt diadem. Köpte lite småsaker också, ska shoppa mer i morgon tänkte jag...

Bara för att jag inte har något mer att skriva och att listor är så jävla roliga så kör vi på en!

Senaste

Låt du hörde: One in a million
Film du såg: HAHAHAH gustaf..

Mat du åt: Falukorv och makaroner <3

Kram: Typ igår....

Puss: För en halvtimme sen..hi

Känslan: Hej..

Resa: Öhhh i somras typ..

Glädje: Vadå senaste glädje? Igår kväll kanske..

Dröm: Drömde inatt att mitt hår börja brinna så jag fick pottfrilla :(
Person du träffade: Tess och Johanna

Personen du pratade i telefon med: Melinda

Personen du fick sms av: Mamma *populär chey*

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig gjort

Gången du var utomhus: En halvtimme sen kanske?

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår kväll

Saken du köpte: En ring

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Att melinda kommer hit ikväll..!

Ska inte bli skoj att: Plugga i morgon :(

Sparar till: Inget

Pålägg som gäller: INget

Önskar att jag var bättre på: SPringa.......matte....

Dagens dryck: Frapino

Vad saknar du: Hmm ingenting

Tre band/artister: Bruno Mars, Bruno Mars och lite Bruno Mars!

Vad har du gjort idag: Kollat fotboll, shoppat

Brukar du svära mycket: Är ganska grov..

Hur tidigt stiger du upp: Olika??????

På helgerna: ???

Vad ska du göra ikväll: Vara med Melinda

Hur många timmar sover du per natt: 7-9 typ

Vem är snyggast i världen: Stellan (HAHAHA) och typ Andreas Wijk... yäähh vi kör swedish boyz

Vad är det för veckodag: Lördag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Ingenaning...kommer inte ihåg

Favoritplagg i garderoben just nu: Min blus från Bikbok <33333

Längd: ca 170

Vikt: något under 50

Byter gärna garderob med: Dom som har stor garderob med snygga kläder.......

Byxa eller kjol: Byxor

Senast utlästa bok: Sandor slash Ida, gryyyym!

Mitt rum kan beskrivas som: Brun/vitt/svart och mycket fint

Mig själv med tre ord (just nu): Uttråkad, uttråkad och uttråkad
Jag tränar: fotboll

Jag ville bli när jag var liten: Stor


from miami 2 ibiza




Gårkvällen spenderades då hos Jojo, nice nice var det! Jag och Hanna var hemma halv tolv ungefär sen soman vi vid ett, upp vid åtta, sen åka o titta på min brors sanktan final. Dom vann!! gratttiis! Sen in till Skärholmen för lite shopping, hitta dock inte det jag skulle hitta :(

Snart ska jag iväg till några kompisar och käka, ska bli mys. Kommer hem sent tror jag så jag skriver mer imorn! Puss!


kör en till!

Dagens humör: Lite depp, glad mot slutet!

Dagens mående: Migrän hela dagen -.-.-.--.-.-.-.-.-..-.-

Dagens borde: Borde ingenting

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens klädsel: Jeans, vit topp, vit kofta

Dagens planer: Sova

Dagens vill ha: Pojkvän

Dagens längtan: Helg

Dagens fundering: Är bajs gott..?

Dagens beroende: Kompisar

Dagens tråkigaste: Skolan, migrän, deppmode on

Dagens tidning: DN!

Dagens låt: Desert walk, man blir GLAAAAAAAD

/Hannibaniipooo


FREDAG IDAG JUST IDAG DENNA TID IDAG

Heeej bloggen min!
Ska snart ta autobusen till Johanna, jag och mina fina rara söta snygga sexxiga vänner ska vara där ikväll! Sen blir det sängen hos Sofiii...ultra myyyyyyyz! Blir galet najz tror jag! Men har lite bråttom så vi får höras en senare tid! Ha en bra kväll, pusspuss!

black or white?




hade på mig idag. Zebra linnet är saras och kvaj från h&m.

Bara jag hemma och snart kommer pappa hem med donken, mamma jobbar och Dennis är hos flickvännen sin. Så då blir det snabb mat! Heh. Vid åtta ska jag möta upp henke sen ska vi till Johanna och chilla gal1 med lite folk. Hanna sover här sen! Pusss


WB sofi

Vad gjorde du kl 08 imorse: Gick till skolan

Vad gjorde du för 15 min sedan: Prata med mina päron
Det sista du sa högt: Vad gott

Det senaste någon sa till dig: ...laxhamburgare hahahaha

Vad har du druckit idag: vatten, kosttillskott, pyttelite cola

Vad var det senaste du åt: (men hur stavas dom då....) bisqui..biskviii???? ni fattar vaaa?

Vad var det senaste du köpte: det över höhö..

Vad är det för färg på din ytterdörr: bruuuun

Vad är det för väder hos dig nu: KALLT, SNÖ :'(
Godaste glassmaken: vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: aaa

Sover du tungt: hur sover man tungt?

Drömmer du mardrömmar:
aaa

Trivs du med ditt jobb: skola nää

Favoritklädsel: jeans typpp?

Favoritlåt just nu: Desert walk

Vad ser du om du tittar till höger: min säng

Vad gör dig glad just nu: absolut ingenting...

Vad ska du göra härnäst:
äta

Höger eller vänsterhänt:
höger!

Humör just nu: depp

Favoritgodis: 
sura saker!

Kläder just nu: mörkblåa jeans, vit fin tröja och vit kofta

höst och vinter planer:  överleva!

Hur många kuddar sover du med: fyra

Spelar du något instrument: nope

Morgon eller nattmänniska: natt

Vad är viktigast för dig: vänner och familj

Är du kittlig: aaa

Snarkar du:
neej

Stjärntecken: vääädur!

Äckligaste insekten: alla

Längtar du mest efter just nu: pojkvän......


jag blir så dum av dig


vill ha diiiiig <3


en lista!!!!!!!!!

Nämn något som gjorde dig glad igår: när jag kom på att det var pannkakor på hemkunskapen <3
Vad gjorde du kl 08 imorse: lyssna på musik

Vad gjorde du för 15 min sedan: fotade lite!

Det sista du sa högt: självklart

Det senaste någon sa till dig: Idag ska alla gå lägga sig tidigt. (hahh)

Vad har du druckit idag: mjölk, poviva.

Vad var det senaste du åt: ett kex

Vad var det senaste du köpte: sura björnar

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun!

Vad är det för väder hos dig nu: kallt och blåsigt

Godaste glassmaken: choklad

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jarrå

Sover du tungt: njee

Drömmer du mardrömmar: aaa

Trivs du med ditt jobb: skola<333

Favoritklädsel: jeans

Favoritlåt just nu: dirty diana

Vad ser du om du tittar till höger: salt

Vad gör dig glad just nu: min bror! hih

Vad ska du göra härnäst: se på TV

Höger eller vänsterhänt: höger!

Humör just nu: alltid glad!

Favoritgodis: choklad, sura saker!

Kläder just nu: ett par svarta byxor, tommy hilfiger tröja

höst och vinter planer:  new york och Åre!

Hur många kuddar sover du med: två

Spelar du något instrument: nope

Morgon eller nattmänniska: natt

Vad är viktigast för dig: vänner och familj

Är du kittlig: inte så =)

Snarkar du: neej

Stjärntecken: vattuman!

Äckligaste insekten: skalbagge

Längtar du mest efter just nu: BnJ..:( och new york


TJOBRÄVA

Hej människor!
Ganska deppmode till torsdagskväll, menmen! Vad gör man? Man stöttar sina älskade, fina vänner <3<3<3
Annars då? Har tränat idag, det gick ju faktiskt bra...var inte så taggad men vafan, underbart lag man har!.. när dom är där då. Haha, ibland är träningarna riktigt illa med folk...
Meen aaaaa, i morgon är det fredag mina vänner! Två läxförhör och en redovisning, faaan. Hatar redovisningar, är riktigt jävla nervös redan nu...kommer typ kissa på mig. Men vad gör man inte för bra betyg då liksom?
Efter det drar jag nog till stan med mina käraste, gör en massa skojs ni vet! Flickstuff liksom, mycket trevligt!
Har inte mycket mer att säga...pusspuss! /hanni


dirty diana


grym cover!!

Sittin' on my bed now och ska snart sova! Börjar halv nio imorn med hemkunskap, pannkakor! GryMt. Godnatt! /sofia


du är helt MVG


söt_chey96


tjaa alla söta o fula! Kom hem från Siri för ett tag sen, var där med hennes boyfriend och siri då, vi pluggade lite (inte dom dock hihi) och såg på en skräckis! Nicenice. Har förövrigt ätit lite middag. Funtar att ta en powernap...eller plugga lite mer..Vid sju ska jag iväg till Siri igen för att ha något möte med klassföräldrarna och några elver, om klassresa och sådant. Bullar bjuds det på! Sen rullar vi nog vidare till svartis. Vi hörs senare! Puss/sofia


Ja hejhej

Vaknade idag, var ganska pigg och faktiskt glad, gick upp och började göra frukost. Chillade lite tills jag kollade klockan. Jag trodde klockan var 6.50, fast klockan var 7.50.. så jag hade alltså 25 min på mig att fixa mig och äta, härligt! Jag som hade tänkt att duscha och allt :( Men sprang upp och duschade snabbt, slängde på mig smink och kläder sen gick till skolan..jag hann! Grym jag är.
Annars har skolan vart bra, det var fan asgod mat i skolan idag..tummen upp! Sen var det lektioner blablabla, inget speciellt. Sitter här och fryser som fan, iskallt på mitt rum. Ska typ börja plugga nu...eller något. Puss /hanna


Oh drama oh drama

Godkväll bloggen! Har varit en rätt dramatisk kväll det här, har ju vart rån på ikea så det är poliser överaaaaaallt där jag bor! Förut var det 3 st polisbilar på min gata, men dom åkte just...gaaanska läskigt men lite kul ändå att något händer...haha! Har pratat med Sara i telefon typ hela kvällen, hahaha söta vi är asså. Förhoppningsvis överlever vi!
Ska börja fixa lite saker tills i morgon, sen blir det nog sängen! Om jag vågar sova...haha. Pusspuss/Hanna


beat it



yeye tränade för en stund sen, det blev spinning i tjugo minuter.......fick lite ont i halsen...bra ursäkt! Ska plugga lite till nu, sen tv, sen gossipgirl på!
Pratar även med min bästavän Elin, hon bor i Göteborg och träffar henne inte så ofta, men hon ska iallafall med till new york! ska bli jäkligt kul!


Dansa är kul men jag föredrar å supa


Jag och snygga Caroline på hemkunskapen!

Heeeej snyggingar. Idag har varit en rätt soft dag måste jag säga, eller det är en jävligt soft vecka iallafall! Har bara två läxor än så länge...känns sjukt braaaaa! Gick hem till Sofia idag efter skolan och gjorde typ ingenting, sånt uppskattas!....eller?
Har precis fixat min spotify som inte har funkat på några månader, naaajs! Så nu ska jag nog plugga...kan ju inte ha kul hela tiden. Pusssss!


Tja!





Hej!
Hejdå!

one in a million


Spelas just nu!

Tjatja! Skolan flöt på ganska bra idag, johan fhors på matten är alltid lika kul! Efter plugget drog jag hem, städa lite sen vid sju åkte alla hem till Sara och titta film, tog även en titt på hennes garderob och fick med mig ngn sak haha! Ska snart hoppa i sängen nu, vi hörs imorn! /sofia

hei


jag igår!

i dont know what you heard about me



Har bara degat hemma idag, åt frukost lunch med Tess, Isa och Dennis. Det blev pannkakoooor<3 Tess drog ungefär vid ett. Så jag parkerade mig framför datorn, lyssna på musik. Sedan åt jag middag med familjen och farmor. Dagen avslutades sedan med b&j's, chips, cola och en rulle med pappa och Dennis. Ganska så nice! Snart blir det sängen för jag är grymt trött, vi hörs! PoK/sofia


Nu är det dags för SÖNDAGSMYYYYYYYS



Har precis tänt alla ljus på rummet i detta höstmörker. Grannarna måste tro att jag väntar pojkbesök, men det är bara Melinda som är på g hit! Söndagsmys, hiih. Höööööööörs /Hanna


Me, Myself and I

















Tänkte berätta lite om mig själv i detta inlägg! Mitt namn är Sofia Lindström, född 1996 i stockholm. Redan när jag var två månader gammal var jag bosatt i skidbacken. Skidor älskar jag att åka och är en del av mig. Likaså fotboll som jag spelar i Älvsjö AIK, vårt lag ska nu slås ihop med 95orna eftersom så många har slutat och vi är för få, sorgligt men ska ändå bli jättekul! Jag älskar också att vara med mina friends, dom är så sjukt bra! På helgerna brukar jag spela matcher, hänga i stan, film kvällar hos polare, vara ute osv osv. Musik är något jag tycker är awesome, man får ett sånt flow att lyssna! Alla låtar har någon betydelse och det är så underbart haha! Låtar uppväcker minnen. Min musiksmak är väldigt bred. Jag lyssnar på house, lite rock, Demi, Justin Nozuka, Ne-yo, Chris Brown, John Mayer, Kelly Rowland, Oskar Linnros, Johnossi, black eyed Peas, Maskinen OSV OSV OSV. 
Jag älskar och resa och nu på höstlovet ska jag till New York, vilket som ska bli skjukt kul! Längtar gal1 mycket!! Shoppa shoppa shoppaaaa.

Lite random fakta:
Jag ÄLSKAR Robert Pattinson, jag tycker dammsuga är kul, jag har en glugg mellan mina tänder, jag hatar att min rum är litet, jag vill bli kändis.


Vet inte vad jag ska srkiva nu, hade tänkt mig fetaste inlägget men när jag väl började så slutade min hjärna att funka och det blev inte så mycket haha. Puss ha det bra. /sofia





17/10

 
 

Jag överlevde! Jag hade det ganska bra ändå, MEN jag är fortfarande arg på mina päron! Tänker vara det ett bra tag, dom ska fan få lida...öhöhö.

Har precis städat mitt rum och slängt colan som har stått på mitt rum i ca 5 veckor..ganska mys. Tänkte fixa mig nu och sedan dra och shoppa med Melinda någonstanns...känns som en bra söndag, har inget att plugga till! Vi höres, puss /Hanna


heyeyey

    

Nu går jag och Tess och lägge oss! Hart haft en trevlig kväll med nice folk. Vi hörs imorn! P&K /sofia
 


:(

AHhhhmen tjaaaaaaa!
Sitter här på mitt rum som jag ska göra hela kvällen. Är jävligt hungrig men vägrar äta, hungerstrejkar.
Idag vaknade jag elva, jävligt skönt att sova uuuuut! Fixade mig lite och sen drog jag vidare till Sofia och sen till Åkeshov.....av alla ställen. Johanna och Siri hade danstävling där så vi åkte dit...tog typ hundra år, hehe. Båda var jättefina och sjukt duktiga, har aldrig sätt dom dansa förut men nu vet man ju på ett ungefär vad dom snackar om. ;)
På tal om ingenting, hur jobbigt är det inte när EN GALET JÄVLA SNYGG KILLE står och hånglar med sin tjej på tåget????? Vad gör man??? Fyyy asså, inte okej. :( Upplevde det idag, jag och Sofia dog lite. Ganska mycket.
Men jag lär ju blogga mer ikväll... jag ska tycka jättesynd om mig själv hela kvällen. Ingen får ha roligt ikväll så ha det inte bra, puss /Hanni

afnmasö

Hej jag har utegångsförbud HEJDÅ







döööööööööööööööööööööööö


thats why im starting with me




Nyduschad!

Trevligt kväll igår med god mat och roligt folk! Roligare blev det också på svartis och hos Sara!
Snart ska jag ta mig till bromma för att se mina kompisars danstävligt, dom är profffffs!!!
Väntar bara på familjen, dom kommer hem med mat...nice. PoK/sofia


Only girl in the woooooorld



Hejjjjj girls and boyzzzzz!

Sitter här och smsar, facebookar, chattar och bloggar samtidigt. Gryyyym jag är va?
Var som sagt vid svartis denna fina kväll, där hände det grejor...........hehe. När det stängde drog jag, Sofia, Sara, Tess, Melinda, Oliver och Jacob hem till Sara och kollade fim! Det var väl trevligt...för dom. Jag skrek mest i telefonen......hahaha...no comments. Klara mig utan utegångsförbud, allt jag säger!

OOOOch nu är det ju förfan helg! Gryyyymt! Ska nog slänga in en liten (stor) shoppingtur imorgon, om någon henkar med mig! Nu blir det sängen..klockan är fan hundra. Pusspuss! /Hanni

FREDAG!

Hej people!
Igår kväll så hade jag "träning".....vi var 6 stycken, inga tränare och inga bollar. Trevligt! Det var sviiiiinkallt också, men vi var kvar där i ca en timme ändå. Det var en mycket intressant match där så det var nice! Efter det drog jag och Sofia o köpte film och chips, sen hem till mig. Vi såg filmen Wild child, med innehåll av en sjukt jävla snygg kille. Oh herregud, snyggaste någonsin. Man blir ju deprimerad. :( Thats life liksom...

Sofia slagga hära, hon drog hem till sig på morgonen eftersom jag började 8 och hon 9, hehe. Kom försent gjorde jag också..inte ok. Hade SO läxförhör som gick skiiiiiiiitdåligt. Skrev tex att Napoleon avrättades 1793 när han tydligen dog av cancer 1821 typ....hahahahha jaaaa......
Skulle haft min redovisning idag, men ingen i min grupp var där så jag fick sitta och lyssna på alla andra och sen sluta en halvtimme tidigare! Lite trevligt sådär. Sen drog jag och mina fina vänner till Älvsjö kondis och fikade lite, mycket trevligt! Ikväll blir det nog svartis.. om jag inte somnar typ nu. Är så jävla trött, powernap next känner jag! Vi höres vänner, puss puss /H

freaky friday!




Inget kan gå fel idag, har jobbat hela veckan och nu är det freeeeeeedag!

Tjaaa! Ska snart ta bussen in till stan för att käka, vi hörs! /sofia


es una chica bonitaaaaaaaaaaaaa


snyggggggaa vener.

Godmorgon! Skola om 40 minuter, HK redovisning yeyeyey! Hade besökar rekord igår också! nice! Vi hörs efter skolan, inga läxor =) Puss! /sofia


yeyeyey woop


Tess och siri  för någon månad sen!

Tja folket! Today efter skolan drog jag och Tess hem till Johanna! Skönaste brudarna asså, har alltid sjukt kul med dom! :D Vi gjorde varsin latte och åt nybakade kakor och bara chillade och hade det allmänt nice! Halv sex drog jag sedan hem och pluggade lite, sen kom Tess hem till mig och vi gjorde pannkaka med min bror! Sjukt goda<3
Vi pluggade lite sen drog vi till svartis en kortis!

Ska duscha nu, sen lite mer plugg o sen the kings av tylösand. Har faktiskt träffat Nemo och Jockiboi, i tylösand haha, deras filmteam filma oss när vi spela minigolf men den scenen kom inte med ;( men förra avsnittet när dom två stod och prata vid ett bord på en restaurang och drack drinkar, jag och Sara var precis brevid dom! :D statuuuuuuuuuuuuuuuus.

Pusshej!/sofia


Men tjaaaa


Passar läget rätt bra..

Har precis gjort klart min uppsats om nötkött, grymt! Hoppas som fan att den blir bra nu, är nöjd med det jag har skrivit men så är det ju det där med att läsa upp...av någon bra anledning blir jag pissnervös när jag ska läsa upp högt inför klassen..blir helt skakig..haha. Men det blir nog bra!

Dagen har väl vart bra...inte på alla håll och kanter menmen! Kanske ska dra till svartis sen, vi får la se..ska i alla fall vara hemma klockan tio för då är det Kungarna av Tylösand! Åhhhhhhhh bästaaaaaa! Längtar..hihi. Världens bästa program typ! Skulle kunna ha en blogg om programmet asså....damn.
Jaja, nu ska jag fortsätta med det jag gör, dvs ingenting. Puss! /Hanni


Ice cream truck


Ganska mysig video!

Nu blir det sängen! Pusspuss /Hanni

toralf


En härligt bild från i somras.

Känner mig fett duktig!!! har gjort en uppsats om inälvsmat nu, och den är gryym! Har bara lite NO kvar. Sen ska jag se lite av Elvis i glada Hudik! SÅ härlgit program! Toralf<3
PoK /sofia


Mat <333333

Hej bloggen!
Dagen började med att jag snoozade alldeles för länge, härligt härligt. Men kom precis i tid till spanska provet som gick helt okej, eller ja det gick bra men jag hade gärna vilja göra bättre ifrån mig.....men aaaja.
Sen hade vi vanliga lektioner blablabla, kände mig allmänt ful idag...hatar att känna mig ful...hahaaaaa. Sen hade vi elevensval, hemkunskap! Ärligt, lektionen gör mig så jävla glad. Går därifrån så himla mätt och belåten. Idag gjorde vi wok, så galet gott! Hahaha, mätt Hanna=GLAD Hanna.
Efter skolan drog jag hem, käkade snabbt och sen var det träning för första gången för mig på typ 4 veckor! Det gick asbra, kul var det. Sen hem och råplugga NO...atomer och molekyler VEM FAN BRYR SIG???????????????????????????????????
Höres latero! /Hanna

boy can we chill

Tja bloggii. Slutade tre idag så då var det bara hem o plugga för har träning om 20 minuter! Den slutar dock sex så jag hinner göra massor efteråt också! Fast det blir ju plugg det också...menmen.
Juste, idaf i skolan så eldade vi olika alkoholer på NOn, och när Tess, Siri och Magie skulle gjorde det blev det lite för stor låga....så Tess försökte slöcka lågan med PAPPER? Det började brinna ännu mer, hon tog mer och mer papper för hon trodde det skulle släcka elden?! HAHA, hon fick panik och skrek på vår lärare medan Siri och Tess dögarva. JA NU vet nu det! :D
Vi hörs senare, puss/ sofia


en sån där dagens outfit


NEMEN! en dageeeeeens för några dagar sen! wiii.

Ok då kör vi. Jeans från MQ, transperant skjorta från Sisters, skinnjacka från h&m, väska från Skovision och Converse on my feet!
Godnatt./sofia

Måndag vaaaaa

Hola a todossss!
Idag i skolan sa jag att jag var taggad inför spanska provet......men fan inte längre! Jag har vart galet trött idag, så har knappt pluggat.......fan alltså! Känns icke bra, har fått väldigt bra på alla spanska prov (skryarN) så det sista man vill göra är ju att faila...men men.
Annars har väl dagen varit bra, gick hem på rasten och käka vilket gjorde mig ganska lycklig. Hahaha har aldrig varit så mätt och belåten förut..typ. Sen drog jag hem och sov/pluggade/sov/pluggade/åt/DATORN.

Sen har jag ju kollat Paradise hotel också! Har aldrig kollat det förut. Det var väl ooookej, men aldrig bättre än Tylösand. Herregud vad jag älskar det programmet, haha. Räknar ner dagarna tills nästa program är hela tiden..hehe. Så jävla underbart program alltså!
Well well, ska väl snart gå och lägga mig. Jag är sjukt trött (SOMSAGT) men ändå sitter jag här och typ tvingar mig själv att inte somna. Varför????? För jag är facebooknörd. Puss och kram /Hanna


i want you to love me


grymt bra cover!

TjeniXen. Ny vecka idaaaaaaaaaaaaag! Känns ju kul =) Känner mig verkligen sjukt taggad till vintern! saknar skidor jätte! <3

Anyway, imorn har jag spanska prov, är taggad. Kommer få MVG! Haha :D Idag efter plugget drog jag hem och plugga, det var också meningen att jag skulle gå på träningen men fick sjukt ont i magen, blev alldeles yr så jag stannade hemma och sov i 2 1/2 timme! Ganska så skönt, kommer inte kunna somna i kväll dårå men what the hell? :)

Ska duscha nu och sen plugga lite mer, puss! /sofia


Heartbreaker


...........till mina vänner Sofia & Melinda....

Sitter här och pluggar spanska, nice det alltså! Inte riktigt, men för mig är det ganska chill trots allt. Jag har ganska lätt för att lära mig spanska, sätter sig bra i huvudet på mig!*posetiv chey* Så måste erkänna att det inte är så tråkigt, trots allt..
På tal om inget så kanske är dags att fixa till designen? Hahahaaa jadu.......ska snacka med Sofi om det här, man somnar ju så fort man kommer in på bloggen, hehe. Men nu måste jag plugga klart, sen ska jag fan göra något kul. Pusshej! /Hanna


la avenida??? någon??





söt chey96 som pluggar spanska!

Det går ganska så bra med pluggandet...men man ska kunna gata, väg, båt, stoppljus, övergångsställer och sånt. Och på bilden så ser man inte vilket som är vilket. Och då använder man såklart google translate. MEN DEN VÄGRAR ÖVERSÄTTA TILL SVENSKA :(((

Pappa kommer hem om en halvtimme typ, då blir det tidig middag för min broder har åttondelsfinal i sanktan!
ciao! sofia


promise you will stay by my side forever


yeyyey söt chey.

Nu blir det plugg och sen en powernaaaaaaaap, älskar powernapaAR! /s


desert walk


från yesterdaaay.

Tja folks. Helgen är snart slut men den var bra! I fredags var det tjejmiddag hos hanna, ytterst trevligt! Igår lunchade jag och sara på kondis och sen drog vi till farsta med hennes mami, köpte inget...är pank..typ :(
Sen på kvällen blev det sushi och sedan film hos mig med the ganG!

Idag ska jag väl se en innebandy match, sen pluggga spanska! VI hörs senare, puss! /sofia


Ooops I did it again




Heeej flickor och pojkar. Sitter just nu hemma hos Melinda och lyssnar på gamla Britney låtar, hahaha. Myyys det alltså! Idag har jag vart med mami i Farsta och köpt skor, det var riktigt trevligt. Sen drog jag hem och städade mitt rum, fyfan blir typ lycklig när det är städat. Efter det hände det grejor men slutade med att jag och flera kollade film hos Sofia, King Kong. Den var väl bra..hehe. Melinda hälsar att hon är snygg...typ. /hanni

TISDAG



Holaaaaaaaa! Me llamo Hanna osvosv.
Idag var en ytterst trevlig dag! Hade först någon frågegrej som hela skolan hade....fråga inte haha, efter det engelska där vi checka film och sen svenska med min favorit lärare. <3<3<3<3<3<3 Sen äcklig lunch och efter det elevensval! Hahahha ääääääälskar det! Är såååå glad över att jag valde hemkunskap, skööönaste gruppen och man får äta, perfa ju!?! Luktade raggmunk efter dock.....nnnnnice.
Sen efter skolan har jag pluggat galet. Känns inte ok att vi har matteprov på torsdag..kommer inte gå bra. Nu säger jag inte det utan jag menar det också. Men ska råplugga imorgon också och sedan be till gud!
Men slut snackat nu! Ni har väl bättre för er ellleeeeer? ;) Pusspuss! /Hanna


gubben i lådan


Daniel Adams-ray  -  gubben i lådan. BÄSTA!

HAr träning snart, vi hörs efter den! puss/sofia


märker du hur fort det går?

ego
heihei.

Är sjukt trött just nu! Men jag ska fortfarande ut, eller film kväll?  Får la se! Är ganska hungrig också, så hoppas det blir mat snart hihi. Vi hörs senare, pusssususus! /sofia


we dont have to be friends


ett tag sedan.

Tjoooooo. Verkade som blogg.se krånglade lite igår för vår del...det stos att vår blogg "was not found"!?!??! Knaz.
Igår kväll blev allt konstigt, men vi löste det och drog hem till Alina ist med massa folk! Nicenice.

Today har jag spelat match, vi vann mot bajen med 3-0! Yeeeeyyey! Efter matchen kom Hanni hit och vi käka pizza, dunka musik och jag städade lite. SOFT!!1
Pusshej leverpasteJ /sofia


RSS 2.0